Claes Printing NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • Claes Printing NV
Private companiesForestry • Claes Printing NV

Contactgegevens Claes Printing NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Printing NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Printing NV

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 700B,1600, België

Telefoon (phone): 02 378 09 39 02 378 09 39

Fax (fax): 02 378 25 59 02 378 25 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Printing NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Printing NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Printing NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Printing NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Printing NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Printing NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Printing NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Printing NV
Products information Claes Printing NV

BTW identificatienummer (tax): BE07158111572
Ondernemingsnummer: 9669311523
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Claes Printing NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Printing NV
(Get full report from official database of BE for Claes Printing NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Printing NV
Addition kinds of activities for Claes Printing NV

17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij Claes Printing NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Printing NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Printing NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Printing NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van Claes Printing NV in sociale netwerken
Look for responds of Claes Printing NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Printing NV. Laat een reactie achter voor Claes Printing NV. Claes Printing NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Printing NV. Leave a respond for Claes Printing NV. Claes Printing NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Printing NV op de google maps. Adres en contacten Claes Printing NV
Location of Claes Printing NV on the google maps. Address and contacts of Claes Printing NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Printing NV Claes Printing NV: Dany Evrard | DEVISTA sa-nv SA | Woestyn | Annie-Trans BVBA | Articom

Other related companies as Claes Printing NV: Dany Evrard | DEVISTA sa-nv SA | Woestyn | Annie-Trans BVBA | Articom

Claes Printing NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Printing NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07158111572. Het bedrijf Claes Printing NV bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 700B,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Claes Printing NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes Printing NV is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Printing NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Printing NV, openstaande posities, locatie van Claes Printing NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claes Printing NV is a company, that was registered 1993 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is Claes Printing NV, company assigned to the tax number BE07158111572. The company Claes Printing NV is located at the address: Bergensesteenweg 700B,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Claes Printing NV were not found.
The main activity of Claes Printing NV is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Printing NV is not available. You also can look at reviews of Claes Printing NV, open positions, location of Claes Printing NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Printing NV, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Printing NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Printing NV, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Printing NV, employees, financial statistics.