Annie-Trans BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Annie-Trans BVBA
Private companiesForestry • Annie-Trans BVBA

Contactgegevens Annie-Trans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Annie-Trans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Annie-Trans BVBA

Regio (region): Poperinge, België

Adres (address): Reningelstseweg 31,8970, België

Telefoon (phone): 057 33 21 12 057 33 21 12

Fax (fax): 057 33 88 01 057 33 88 01

E-Mail: Voor informatie: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Annie-Trans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Annie-Trans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Annie-Trans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Annie-Trans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Annie-Trans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Annie-Trans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Annie-Trans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Annie-Trans BVBA
Products information Annie-Trans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05162719726
Ondernemingsnummer: 5361297607
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Annie-Trans BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Annie-Trans BVBA
(Get full report from official database of BE for Annie-Trans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Annie-Trans BVBA
Addition kinds of activities for Annie-Trans BVBA

233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal

Werken bij Annie-Trans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Annie-Trans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Annie-Trans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Annie-Trans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van Annie-Trans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Annie-Trans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Annie-Trans BVBA. Laat een reactie achter voor Annie-Trans BVBA. Annie-Trans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Annie-Trans BVBA. Leave a respond for Annie-Trans BVBA. Annie-Trans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Annie-Trans BVBA op de google maps. Adres en contacten Annie-Trans BVBA
Location of Annie-Trans BVBA on the google maps. Address and contacts of Annie-Trans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Annie-Trans BVBA Annie-Trans BVBA: De Biolley R | Ateljee | Solidarité Universelle | Cedelec S.A. | Anseeuw Brillen & Contactlenzen ez

Other related companies as Annie-Trans BVBA: De Biolley R | Ateljee | Solidarité Universelle | Cedelec S.A. | Anseeuw Brillen & Contactlenzen ez

Annie-Trans BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Poperinge, België. De volledige naam van het bedrijf is Annie-Trans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05162719726. Het bedrijf Annie-Trans BVBA bevindt zich op het adres: Reningelstseweg 31,8970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Annie-Trans BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Annie-Trans BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Annie-Trans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Annie-Trans BVBA, openstaande posities, locatie van Annie-Trans BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Voor informatie: [email protected]

Annie-Trans BVBA is a company, that was registered 2015 in Poperinge region, Belgium. Full name of company is Annie-Trans BVBA, company assigned to the tax number BE05162719726. The company Annie-Trans BVBA is located at the address: Reningelstseweg 31,8970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Annie-Trans BVBA were not found.
The main activity of Annie-Trans BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Annie-Trans BVBA is not available. You also can look at reviews of Annie-Trans BVBA, open positions, location of Annie-Trans BVBA on the map. For more information, write us to email Voor informatie: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Annie-Trans BVBA, Poperinge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Annie-Trans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Annie-Trans BVBA, Poperinge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Annie-Trans BVBA, employees, financial statistics.