Pikt-O-Norm NV

Contactgegevens Pikt-O-Norm NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pikt-O-Norm NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pikt-O-Norm NV

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Van Straelenlei 70,2170, België

Telefoon (phone): 03 646 95 59 03 646 95 59

Fax (fax): 03 644 85 07 03 644 85 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pikt-O-Norm NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pikt-O-Norm NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pikt-O-Norm NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pikt-O-Norm NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pikt-O-Norm NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pikt-O-Norm NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pikt-O-Norm NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pikt-O-Norm NV
Products information Pikt-O-Norm NV

BTW identificatienummer (tax): BE07347625732
Ondernemingsnummer: 8982116699
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pikt-O-Norm NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pikt-O-Norm NV
(Get full report from official database of BE for Pikt-O-Norm NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pikt-O-Norm NV
Addition kinds of activities for Pikt-O-Norm NV

394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
49590101. snowplowing | Snowplowing
50720401. brads | Brads
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service

Werken bij Pikt-O-Norm NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pikt-O-Norm NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pikt-O-Norm NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pikt-O-Norm NV. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Pikt-O-Norm NV in sociale netwerken
Look for responds of Pikt-O-Norm NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pikt-O-Norm NV. Laat een reactie achter voor Pikt-O-Norm NV. Pikt-O-Norm NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pikt-O-Norm NV. Leave a respond for Pikt-O-Norm NV. Pikt-O-Norm NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pikt-O-Norm NV op de google maps. Adres en contacten Pikt-O-Norm NV
Location of Pikt-O-Norm NV on the google maps. Address and contacts of Pikt-O-Norm NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pikt-O-Norm NV Pikt-O-Norm NV: Van Dijck R | D.B.K. SA | ATELIER J. BLOCKX ARCHITECTEN & INGENIEURS BVBA | INFONET BELGIUM SA SA | Paul De Cannire Pecco vzw

Other related companies as Pikt-O-Norm NV: Van Dijck R | D.B.K. SA | ATELIER J. BLOCKX ARCHITECTEN & INGENIEURS BVBA | INFONET BELGIUM SA SA | Paul De Cannire Pecco vzw

Pikt-O-Norm NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Pikt-O-Norm NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347625732. Het bedrijf Pikt-O-Norm NV bevindt zich op het adres: Van Straelenlei 70,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pikt-O-Norm NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pikt-O-Norm NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pikt-O-Norm NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pikt-O-Norm NV, openstaande posities, locatie van Pikt-O-Norm NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pikt-O-Norm NV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Pikt-O-Norm NV, company assigned to the tax number BE07347625732. The company Pikt-O-Norm NV is located at the address: Van Straelenlei 70,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pikt-O-Norm NV were not found.
The main activity of Pikt-O-Norm NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pikt-O-Norm NV is not available. You also can look at reviews of Pikt-O-Norm NV, open positions, location of Pikt-O-Norm NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pikt-O-Norm NV, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pikt-O-Norm NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pikt-O-Norm NV, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pikt-O-Norm NV, employees, financial statistics.