Paul De Cannire Pecco vzw

Contactgegevens Paul De Cannire Pecco vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paul De Cannire Pecco vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paul De Cannire Pecco vzw

Regio (region): B-9000 - Gent - Belgium, België

Adres (address): Huidevetterskaai 33, België

Telefoon (phone): 09 223 21 99 09 223 21 99

Fax (fax): +32 (82) 423-97-11 +32 (82) 423-97-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paul De Cannire Pecco vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paul De Cannire Pecco vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paul De Cannire Pecco vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paul De Cannire Pecco vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paul De Cannire Pecco vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paul De Cannire Pecco vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paul De Cannire Pecco vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paul De Cannire Pecco vzw
Products information Paul De Cannire Pecco vzw

BTW identificatienummer (tax): BE08108154296
Ondernemingsnummer: 2193939208
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Paul De Cannire Pecco vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paul De Cannire Pecco vzw
(Get full report from official database of BE for Paul De Cannire Pecco vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paul De Cannire Pecco vzw
Addition kinds of activities for Paul De Cannire Pecco vzw

333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
335603. Magnesium | Magnesium
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
51310209. linten | Ribbons

Werken bij Paul De Cannire Pecco vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paul De Cannire Pecco vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paul De Cannire Pecco vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paul De Cannire Pecco vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van Paul De Cannire Pecco vzw in sociale netwerken
Look for responds of Paul De Cannire Pecco vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paul De Cannire Pecco vzw. Laat een reactie achter voor Paul De Cannire Pecco vzw. Paul De Cannire Pecco vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paul De Cannire Pecco vzw. Leave a respond for Paul De Cannire Pecco vzw. Paul De Cannire Pecco vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paul De Cannire Pecco vzw op de google maps. Adres en contacten Paul De Cannire Pecco vzw
Location of Paul De Cannire Pecco vzw on the google maps. Address and contacts of Paul De Cannire Pecco vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Paul De Cannire Pecco vzw Paul De Cannire Pecco vzw: Diapartner | WILLE-WILLE EN ZOON | Iso-Perfect BVBA | ALFONS BALLET ZONEN NV | Ter Heyde

Other related companies as Paul De Cannire Pecco vzw: Diapartner | WILLE-WILLE EN ZOON | Iso-Perfect BVBA | ALFONS BALLET ZONEN NV | Ter Heyde

Paul De Cannire Pecco vzw is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio B-9000 - Gent - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Paul De Cannire Pecco vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08108154296. Het bedrijf Paul De Cannire Pecco vzw bevindt zich op het adres: Huidevetterskaai 33. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Paul De Cannire Pecco vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paul De Cannire Pecco vzw is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paul De Cannire Pecco vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paul De Cannire Pecco vzw, openstaande posities, locatie van Paul De Cannire Pecco vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paul De Cannire Pecco vzw is a company, that was registered 1990 in B-9000 - Gent - Belgium region, Belgium. Full name of company is Paul De Cannire Pecco vzw, company assigned to the tax number BE08108154296. The company Paul De Cannire Pecco vzw is located at the address: Huidevetterskaai 33. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Paul De Cannire Pecco vzw were not found.
The main activity of Paul De Cannire Pecco vzw is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Paul De Cannire Pecco vzw is not available. You also can look at reviews of Paul De Cannire Pecco vzw, open positions, location of Paul De Cannire Pecco vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paul De Cannire Pecco vzw, B-9000 - Gent - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paul De Cannire Pecco vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paul De Cannire Pecco vzw, B-9000 - Gent - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paul De Cannire Pecco vzw, employees, financial statistics.