ATELIER 76

Contactgegevens ATELIER 76: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER 76: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER 76

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Tervurenlaan 76,1040, België

Telefoon (phone): 02 735 04 08 02 735 04 08

Fax (fax): 02 735 51 32 02 735 51 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER 76: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER 76"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER 76"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER 76, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER 76. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER 76, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER 76. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER 76
Products information ATELIER 76

BTW identificatienummer (tax): BE04939971923
Ondernemingsnummer: 1355957031
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATELIER 76 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER 76
(Get full report from official database of BE for ATELIER 76)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER 76
Addition kinds of activities for ATELIER 76

311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
38270107. Lens, optisch: alle soorten behalve oogheelkundig | Lenses, optical: all types except ophthalmic
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
56990300. Sportkleding | Sports apparel
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional

Werken bij ATELIER 76: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER 76: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER 76. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER 76. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van ATELIER 76 in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER 76 in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER 76. Laat een reactie achter voor ATELIER 76. ATELIER 76 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER 76. Leave a respond for ATELIER 76. ATELIER 76 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER 76 op de google maps. Adres en contacten ATELIER 76
Location of ATELIER 76 on the google maps. Address and contacts of ATELIER 76

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER 76 ATELIER 76: Novotel Namur | AUSTRABEL & Co SPRL | EPSON-ART'ICLES | Gaspard J | Ainzara

Other related companies as ATELIER 76: Novotel Namur | AUSTRABEL & Co SPRL | EPSON-ART'ICLES | Gaspard J | Ainzara

ATELIER 76 is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER 76, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939971923. Het bedrijf ATELIER 76 bevindt zich op het adres: Tervurenlaan 76,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATELIER 76 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER 76 is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER 76 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER 76, openstaande posities, locatie van ATELIER 76 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER 76 is a company, that was registered 2001 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ATELIER 76, company assigned to the tax number BE04939971923. The company ATELIER 76 is located at the address: Tervurenlaan 76,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATELIER 76 were not found.
The main activity of ATELIER 76 is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER 76 is not available. You also can look at reviews of ATELIER 76, open positions, location of ATELIER 76 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER 76, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER 76, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER 76, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER 76, employees, financial statistics.