EPSON-ART'ICLES

Contactgegevens EPSON-ART'ICLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPSON-ART'ICLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPSON-ART'ICLES

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Gustave Biotstraat 12,1050, België

Telefoon (phone): 02 640 77 60 02 640 77 60

Fax (fax): 02 640 35 98 02 640 35 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPSON-ART'ICLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPSON-ART'ICLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPSON-ART'ICLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPSON-ART'ICLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPSON-ART'ICLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPSON-ART'ICLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPSON-ART'ICLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPSON-ART'ICLES
Products information EPSON-ART'ICLES

BTW identificatienummer (tax): BE08995300292
Ondernemingsnummer: 2498809814
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in EPSON-ART'ICLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPSON-ART'ICLES
(Get full report from official database of BE for EPSON-ART'ICLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPSON-ART'ICLES
Addition kinds of activities for EPSON-ART'ICLES

509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
28191015. Zwavel, hersteld of geraffineerd, incl. | Sulfur, recovered or refined, incl. from sour natural gas
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
32969902. Glaswol | Glass wool
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center

Werken bij EPSON-ART'ICLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPSON-ART'ICLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPSON-ART'ICLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPSON-ART'ICLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van EPSON-ART'ICLES in sociale netwerken
Look for responds of EPSON-ART'ICLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPSON-ART'ICLES. Laat een reactie achter voor EPSON-ART'ICLES. EPSON-ART'ICLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPSON-ART'ICLES. Leave a respond for EPSON-ART'ICLES. EPSON-ART'ICLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPSON-ART'ICLES op de google maps. Adres en contacten EPSON-ART'ICLES
Location of EPSON-ART'ICLES on the google maps. Address and contacts of EPSON-ART'ICLES

Andere gerelateerde bedrijven als come EPSON-ART'ICLES EPSON-ART'ICLES: Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging | Vandenhouten J-P | Peiffer L & A | Gielen Transport | Eden Services SA

Other related companies as EPSON-ART'ICLES: Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging | Vandenhouten J-P | Peiffer L & A | Gielen Transport | Eden Services SA

EPSON-ART'ICLES is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is EPSON-ART'ICLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08995300292. Het bedrijf EPSON-ART'ICLES bevindt zich op het adres: Gustave Biotstraat 12,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EPSON-ART'ICLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EPSON-ART'ICLES is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPSON-ART'ICLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPSON-ART'ICLES, openstaande posities, locatie van EPSON-ART'ICLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EPSON-ART'ICLES is a company, that was registered 1987 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is EPSON-ART'ICLES, company assigned to the tax number BE08995300292. The company EPSON-ART'ICLES is located at the address: Gustave Biotstraat 12,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EPSON-ART'ICLES were not found.
The main activity of EPSON-ART'ICLES is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EPSON-ART'ICLES is not available. You also can look at reviews of EPSON-ART'ICLES, open positions, location of EPSON-ART'ICLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPSON-ART'ICLES, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPSON-ART'ICLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPSON-ART'ICLES, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPSON-ART'ICLES, employees, financial statistics.