Niclaes Drogisterij

Contactgegevens Niclaes Drogisterij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Niclaes Drogisterij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Niclaes Drogisterij

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Leuvensestraat 75,3300, België

Telefoon (phone): 016 81 10 43 016 81 10 43

Fax (fax): 016 82 26 51 016 82 26 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Niclaes Drogisterij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Niclaes Drogisterij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Niclaes Drogisterij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Niclaes Drogisterij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Niclaes Drogisterij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Niclaes Drogisterij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Niclaes Drogisterij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Niclaes Drogisterij
Products information Niclaes Drogisterij

BTW identificatienummer (tax): BE03854797363
Ondernemingsnummer: 1651763916
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Niclaes Drogisterij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Niclaes Drogisterij
(Get full report from official database of BE for Niclaes Drogisterij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Niclaes Drogisterij
Addition kinds of activities for Niclaes Drogisterij

09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
27110000. Kranten | Newspapers
31619902. aktetassen | Briefcases
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
65310203. Coöperatieve appartement manager | Cooperative apartment manager

Werken bij Niclaes Drogisterij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Niclaes Drogisterij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Niclaes Drogisterij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Niclaes Drogisterij. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Niclaes Drogisterij in sociale netwerken
Look for responds of Niclaes Drogisterij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Niclaes Drogisterij. Laat een reactie achter voor Niclaes Drogisterij. Niclaes Drogisterij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Niclaes Drogisterij. Leave a respond for Niclaes Drogisterij. Niclaes Drogisterij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Niclaes Drogisterij op de google maps. Adres en contacten Niclaes Drogisterij
Location of Niclaes Drogisterij on the google maps. Address and contacts of Niclaes Drogisterij

Andere gerelateerde bedrijven als come Niclaes Drogisterij Niclaes Drogisterij: Saey John NV | Folat Balloons & Partyproducts BVBA | Huys S | ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) | Ets LIBERT s.p.r.l

Other related companies as Niclaes Drogisterij: Saey John NV | Folat Balloons & Partyproducts BVBA | Huys S | ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) | Ets LIBERT s.p.r.l

Niclaes Drogisterij is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is Niclaes Drogisterij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03854797363. Het bedrijf Niclaes Drogisterij bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 75,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Niclaes Drogisterij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Niclaes Drogisterij is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Niclaes Drogisterij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Niclaes Drogisterij, openstaande posities, locatie van Niclaes Drogisterij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Niclaes Drogisterij is a company, that was registered 2017 in Tienen region, Belgium. Full name of company is Niclaes Drogisterij, company assigned to the tax number BE03854797363. The company Niclaes Drogisterij is located at the address: Leuvensestraat 75,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Niclaes Drogisterij were not found.
The main activity of Niclaes Drogisterij is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Niclaes Drogisterij is not available. You also can look at reviews of Niclaes Drogisterij, open positions, location of Niclaes Drogisterij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Niclaes Drogisterij, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Niclaes Drogisterij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Niclaes Drogisterij, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Niclaes Drogisterij, employees, financial statistics.