ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)

Contactgegevens ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): address, phone, fax, email, website, opening hours

ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Route de Saussin 1b, B-5190 Spy, België

Telefoon (phone): (071) 78 16 85 (071) 78 16 85

Fax (fax): (071) 78 16 87 (071) 78 16 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)
Products information ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)

BTW identificatienummer (tax): BE08943389892
Ondernemingsnummer: 6326171875
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)
(Get full report from official database of BE for ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA))

Aanvulling soorten activiteiten voor ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)
Addition kinds of activities for ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)

171102. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
48139903. Telefoon- / videokommunikatie | Telephone/video communications
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

Zoek naar antwoorden van ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) in sociale netwerken
Look for responds of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). Laat een reactie achter voor ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). Leave a respond for ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA). ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) op de google maps. Adres en contacten ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)
Location of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) on the google maps. Address and contacts of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA)

Andere gerelateerde bedrijven als come ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): FETE DES ENFANTS SPRL | ATELIER DUMON NV | Saey John NV | Platteeuw Patrick BVBA | Unité 15 Belgique SA

Other related companies as ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA): FETE DES ENFANTS SPRL | ATELIER DUMON NV | Saey John NV | Platteeuw Patrick BVBA | Unité 15 Belgique SA

ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943389892. Het bedrijf ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) bevindt zich op het adres: Route de Saussin 1b, B-5190 Spy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), openstaande posities, locatie van ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), company assigned to the tax number BE08943389892. The company ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is located at the address: Route de Saussin 1b, B-5190 Spy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) were not found.
The main activity of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) is not available. You also can look at reviews of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), open positions, location of ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABM SA (Atelier Belge de la Manutention SA), employees, financial statistics.