Atlas NV

Contactgegevens Atlas NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atlas NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atlas NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Condédreef 89,8500, België

Telefoon (phone): 056 26 10 10 056 26 10 10

Fax (fax): 056 21 35 93 056 21 35 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atlas NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atlas NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atlas NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atlas NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atlas NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atlas NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atlas NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atlas NV
Products information Atlas NV

BTW identificatienummer (tax): BE09606140136
Ondernemingsnummer: 2318634033
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Atlas NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atlas NV
(Get full report from official database of BE for Atlas NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atlas NV
Addition kinds of activities for Atlas NV

735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
28910200. lijmen | Adhesives
36340120. Wafelijzers, elektrisch | Waffle irons, electric
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate

Werken bij Atlas NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atlas NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atlas NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atlas NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

Zoek naar antwoorden van Atlas NV in sociale netwerken
Look for responds of Atlas NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atlas NV. Laat een reactie achter voor Atlas NV. Atlas NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atlas NV. Leave a respond for Atlas NV. Atlas NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atlas NV op de google maps. Adres en contacten Atlas NV
Location of Atlas NV on the google maps. Address and contacts of Atlas NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Atlas NV Atlas NV: AAA-Rombaut BVBA | ECCO BOX | De Poorter D | Atelier Falise SPRL | Elius&apos, Enticement

Other related companies as Atlas NV: AAA-Rombaut BVBA | ECCO BOX | De Poorter D | Atelier Falise SPRL | Elius&apos, Enticement

Atlas NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Atlas NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606140136. Het bedrijf Atlas NV bevindt zich op het adres: Condédreef 89,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Atlas NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atlas NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atlas NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atlas NV, openstaande posities, locatie van Atlas NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atlas NV is a company, that was registered 1988 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Atlas NV, company assigned to the tax number BE09606140136. The company Atlas NV is located at the address: Condédreef 89,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Atlas NV were not found.
The main activity of Atlas NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atlas NV is not available. You also can look at reviews of Atlas NV, open positions, location of Atlas NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atlas NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atlas NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atlas NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atlas NV, employees, financial statistics.