BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP

Contactgegevens BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP

Regio (region): Temse (Steendorp), België

Adres (address): Molstraat 22,9140, België

Telefoon (phone): 03 774 27 48 03 774 27 48

Fax (fax): 03 774 27 48 03 774 27 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP
Products information BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP

BTW identificatienummer (tax): BE04419219970
Ondernemingsnummer: 3322509765
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
35470206. Pijp- en buisfabrieken | Pipe and tube mills
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear

Werken bij BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. Leave a respond for BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP. BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP
Location of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: AUTO SOUND CENTER BVBA | Bennies Fifties | Stone Creation | Quest Events | juchmes

Other related companies as BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP: AUTO SOUND CENTER BVBA | Bennies Fifties | Stone Creation | Quest Events | juchmes

BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Temse (Steendorp), België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04419219970. Het bedrijf BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP bevindt zich op het adres: Molstraat 22,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is a company, that was registered 1991 in Temse (Steendorp) region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, company assigned to the tax number BE04419219970. The company BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is located at the address: Molstraat 22,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, open positions, location of BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, Temse (Steendorp): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, Temse (Steendorp): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF VAN DE PERRE PROSP, employees, financial statistics.