Bennies Fifties

Contactgegevens Bennies Fifties: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bennies Fifties: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bennies Fifties

Regio (region): SCHEVENINGEN, België

Adres (address): NAMENSESTRAAT 73,2587VX, België

Telefoon (phone): +32 (55) 514-51-27 +32 (55) 514-51-27

Fax (fax): +32 (69) 127-89-82 +32 (69) 127-89-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bennies Fifties: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bennies Fifties"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bennies Fifties"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bennies Fifties, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bennies Fifties. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bennies Fifties, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bennies Fifties. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bennies Fifties
Products information Bennies Fifties

BTW identificatienummer (tax): BE07763458251
Ondernemingsnummer: 2465576171
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bennies Fifties zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bennies Fifties
(Get full report from official database of BE for Bennies Fifties)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bennies Fifties
Addition kinds of activities for Bennies Fifties

251502. Meubelsveren | Furniture springs
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
73749904. Keypunch service | Keypunch service
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij Bennies Fifties: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bennies Fifties: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bennies Fifties. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bennies Fifties. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

Zoek naar antwoorden van Bennies Fifties in sociale netwerken
Look for responds of Bennies Fifties in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bennies Fifties. Laat een reactie achter voor Bennies Fifties. Bennies Fifties bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bennies Fifties. Leave a respond for Bennies Fifties. Bennies Fifties on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bennies Fifties op de google maps. Adres en contacten Bennies Fifties
Location of Bennies Fifties on the google maps. Address and contacts of Bennies Fifties

Andere gerelateerde bedrijven als come Bennies Fifties Bennies Fifties: Star Box | Pascal Motor SPRL | Deceuninck Zakenkantoor NV | International Post Corporation | Pan European Federation of Regulatory Affairs Societies

Other related companies as Bennies Fifties: Star Box | Pascal Motor SPRL | Deceuninck Zakenkantoor NV | International Post Corporation | Pan European Federation of Regulatory Affairs Societies

Bennies Fifties is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio SCHEVENINGEN, België. De volledige naam van het bedrijf is Bennies Fifties, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07763458251. Het bedrijf Bennies Fifties bevindt zich op het adres: NAMENSESTRAAT 73,2587VX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bennies Fifties zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bennies Fifties is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bennies Fifties is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bennies Fifties, openstaande posities, locatie van Bennies Fifties op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bennies Fifties is a company, that was registered 2002 in SCHEVENINGEN region, Belgium. Full name of company is Bennies Fifties, company assigned to the tax number BE07763458251. The company Bennies Fifties is located at the address: NAMENSESTRAAT 73,2587VX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bennies Fifties were not found.
The main activity of Bennies Fifties is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bennies Fifties is not available. You also can look at reviews of Bennies Fifties, open positions, location of Bennies Fifties on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bennies Fifties, SCHEVENINGEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bennies Fifties, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bennies Fifties, SCHEVENINGEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bennies Fifties, employees, financial statistics.