BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA

Contactgegevens BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA

Regio (region): Diepenbeek, België

Adres (address): Helstraat 51,3590, België

Telefoon (phone): 011 32 39 19; 011 82 56 93 011 32 39 19; 011 82 56 93

Fax (fax): 011 33 22 79 011 33 22 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA
Products information BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04612579345
Ondernemingsnummer: 9351806640
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA

20320213. Tortillas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tortillas: packaged in cans, jars, etc.
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances

Werken bij BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. Leave a respond for BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA. BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA
Location of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: Van Den Hende | Serge Dewitte Elektro NV | Warnier BVBA | Antonios Kosmopoulos | Kiekens Gunther

Other related companies as BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA: Van Den Hende | Serge Dewitte Elektro NV | Warnier BVBA | Antonios Kosmopoulos | Kiekens Gunther

BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Diepenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04612579345. Het bedrijf BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA bevindt zich op het adres: Helstraat 51,3590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is a company, that was registered 1985 in Diepenbeek region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, company assigned to the tax number BE04612579345. The company BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is located at the address: Helstraat 51,3590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, open positions, location of BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, Diepenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, Diepenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA, employees, financial statistics.