Warnier BVBA

Contactgegevens Warnier BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Warnier BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Warnier BVBA

Regio (region): Knokke-Heist (Westkapelle), België

Adres (address): 't Walletje 24,8300, België

Telefoon (phone): 050 61 17 14; 0475 72 86 22 050 61 17 14; 0475 72 86 22

Fax (fax): 050 62 41 42 050 62 41 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Warnier BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Warnier BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Warnier BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Warnier BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Warnier BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Warnier BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Warnier BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Warnier BVBA
Products information Warnier BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Warnier BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Warnier BVBA
(Get full report from official database of BE for Warnier BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Warnier BVBA
Addition kinds of activities for Warnier BVBA

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
874801. Testdiensten | Testing services
28990300. Gelatine | Gelatin
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies

Werken bij Warnier BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Warnier BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Warnier BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Warnier BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van Warnier BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Warnier BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Warnier BVBA. Laat een reactie achter voor Warnier BVBA. Warnier BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Warnier BVBA. Leave a respond for Warnier BVBA. Warnier BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Warnier BVBA op de google maps. Adres en contacten Warnier BVBA
Location of Warnier BVBA on the google maps. Address and contacts of Warnier BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Warnier BVBA Warnier BVBA: Radia Express | Heveco BVBA | Lassance F SPRL | Mettler-Toledo NV | Intercare IFP

Other related companies as Warnier BVBA: Radia Express | Heveco BVBA | Lassance F SPRL | Mettler-Toledo NV | Intercare IFP

Warnier BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Westkapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Warnier BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf Warnier BVBA bevindt zich op het adres: 't Walletje 24,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Warnier BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Warnier BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Warnier BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Warnier BVBA, openstaande posities, locatie van Warnier BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Warnier BVBA is a company, that was registered 2014 in Knokke-Heist (Westkapelle) region, Belgium. Full name of company is Warnier BVBA, company assigned to the tax number BE08388580322. The company Warnier BVBA is located at the address: 't Walletje 24,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Warnier BVBA were not found.
The main activity of Warnier BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Warnier BVBA is not available. You also can look at reviews of Warnier BVBA, open positions, location of Warnier BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Warnier BVBA, Knokke-Heist (Westkapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Warnier BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Warnier BVBA, Knokke-Heist (Westkapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Warnier BVBA, employees, financial statistics.