Art de Praslin

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Art de Praslin
Private companiesBusiness Services • Art de Praslin

Contactgegevens Art de Praslin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art de Praslin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art de Praslin

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Rue de Nivelles 12,1300, België

Telefoon (phone): 010 22 32 40 010 22 32 40

Fax (fax): +32 (58) 112-84-36 +32 (58) 112-84-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art de Praslin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art de Praslin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art de Praslin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art de Praslin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art de Praslin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art de Praslin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art de Praslin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art de Praslin
Products information Art de Praslin

BTW identificatienummer (tax): BE05801849365
Ondernemingsnummer: 8952453613
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Art de Praslin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art de Praslin
(Get full report from official database of BE for Art de Praslin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art de Praslin
Addition kinds of activities for Art de Praslin

1794. Uitboren | Excavation work
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij Art de Praslin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art de Praslin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art de Praslin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art de Praslin. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van Art de Praslin in sociale netwerken
Look for responds of Art de Praslin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art de Praslin. Laat een reactie achter voor Art de Praslin. Art de Praslin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art de Praslin. Leave a respond for Art de Praslin. Art de Praslin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art de Praslin op de google maps. Adres en contacten Art de Praslin
Location of Art de Praslin on the google maps. Address and contacts of Art de Praslin

Andere gerelateerde bedrijven als come Art de Praslin Art de Praslin: Bobinindus N.V. | I.B.H. S.A. | Alex Wandels | Cyberholics | GOSSEYE, PHILIPPE

Other related companies as Art de Praslin: Bobinindus N.V. | I.B.H. S.A. | Alex Wandels | Cyberholics | GOSSEYE, PHILIPPE

Art de Praslin is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Art de Praslin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05801849365. Het bedrijf Art de Praslin bevindt zich op het adres: Rue de Nivelles 12,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Art de Praslin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art de Praslin is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art de Praslin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art de Praslin, openstaande posities, locatie van Art de Praslin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art de Praslin is a company, that was registered 2004 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Art de Praslin, company assigned to the tax number BE05801849365. The company Art de Praslin is located at the address: Rue de Nivelles 12,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Art de Praslin were not found.
The main activity of Art de Praslin is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Art de Praslin is not available. You also can look at reviews of Art de Praslin, open positions, location of Art de Praslin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art de Praslin, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art de Praslin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art de Praslin, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art de Praslin, employees, financial statistics.