BRICO SOIGNIES SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BRICO SOIGNIES SPRL
Private companiesHealth Services • BRICO SOIGNIES SPRL

Contactgegevens BRICO SOIGNIES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRICO SOIGNIES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRICO SOIGNIES SPRL

Regio (region): Braine-le-Comte, België

Adres (address): Avenue des Châtaigniers 16,7090, België

Telefoon (phone): +32 (2) 318-91-70 +32 (2) 318-91-70

Fax (fax): 067 33 16 80 067 33 16 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRICO SOIGNIES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRICO SOIGNIES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRICO SOIGNIES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRICO SOIGNIES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRICO SOIGNIES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRICO SOIGNIES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRICO SOIGNIES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRICO SOIGNIES SPRL
Products information BRICO SOIGNIES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03456542968
Ondernemingsnummer: 5443695068
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRICO SOIGNIES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRICO SOIGNIES SPRL
(Get full report from official database of BE for BRICO SOIGNIES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRICO SOIGNIES SPRL
Addition kinds of activities for BRICO SOIGNIES SPRL

20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
26310408. Matrix bord | Matrix board
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets
36120301. Luchthaven verlichtingstransformatoren | Airport lighting transformers
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood

Werken bij BRICO SOIGNIES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRICO SOIGNIES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRICO SOIGNIES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRICO SOIGNIES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

Zoek naar antwoorden van BRICO SOIGNIES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BRICO SOIGNIES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRICO SOIGNIES SPRL. Laat een reactie achter voor BRICO SOIGNIES SPRL. BRICO SOIGNIES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRICO SOIGNIES SPRL. Leave a respond for BRICO SOIGNIES SPRL. BRICO SOIGNIES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRICO SOIGNIES SPRL op de google maps. Adres en contacten BRICO SOIGNIES SPRL
Location of BRICO SOIGNIES SPRL on the google maps. Address and contacts of BRICO SOIGNIES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRICO SOIGNIES SPRL BRICO SOIGNIES SPRL: VROMANT NV | Moriaen (De) | PARFUMERIE KATY | Rau Karina Traductions | Expo Advice

Other related companies as BRICO SOIGNIES SPRL: VROMANT NV | Moriaen (De) | PARFUMERIE KATY | Rau Karina Traductions | Expo Advice

BRICO SOIGNIES SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Braine-le-Comte, België. De volledige naam van het bedrijf is BRICO SOIGNIES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03456542968. Het bedrijf BRICO SOIGNIES SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Châtaigniers 16,7090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 889,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRICO SOIGNIES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRICO SOIGNIES SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRICO SOIGNIES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRICO SOIGNIES SPRL, openstaande posities, locatie van BRICO SOIGNIES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRICO SOIGNIES SPRL is a company, that was registered 2014 in Braine-le-Comte region, Belgium. Full name of company is BRICO SOIGNIES SPRL, company assigned to the tax number BE03456542968. The company BRICO SOIGNIES SPRL is located at the address: Avenue des Châtaigniers 16,7090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 889,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRICO SOIGNIES SPRL were not found.
The main activity of BRICO SOIGNIES SPRL is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRICO SOIGNIES SPRL is not available. You also can look at reviews of BRICO SOIGNIES SPRL, open positions, location of BRICO SOIGNIES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRICO SOIGNIES SPRL, Braine-le-Comte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRICO SOIGNIES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRICO SOIGNIES SPRL, Braine-le-Comte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRICO SOIGNIES SPRL, employees, financial statistics.