Rau Karina Traductions

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Rau Karina Traductions
Private companiesHealth Services • Rau Karina Traductions

Contactgegevens Rau Karina Traductions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rau Karina Traductions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rau Karina Traductions

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Dennebosstraat 13,1170, België

Telefoon (phone): 02 673 77 83 02 673 77 83

Fax (fax): 02 673 77 83 02 673 77 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rau Karina Traductions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rau Karina Traductions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rau Karina Traductions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rau Karina Traductions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rau Karina Traductions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rau Karina Traductions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rau Karina Traductions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rau Karina Traductions
Products information Rau Karina Traductions

BTW identificatienummer (tax): BE09605316162
Ondernemingsnummer: 6665100097
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rau Karina Traductions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rau Karina Traductions
(Get full report from official database of BE for Rau Karina Traductions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rau Karina Traductions
Addition kinds of activities for Rau Karina Traductions

271100. Kranten | Newspapers
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
25140605. Porch schommels: metaal | Porch swings: metal
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
32610101. Bolt caps, vitreous china of aardewerk | Bolt caps, vitreous china or earthenware
35520113. Roving machines, textiel | Roving machines, textile
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
86410400. Sociale verenigingen | Social associations
95120200. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies

Werken bij Rau Karina Traductions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rau Karina Traductions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rau Karina Traductions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rau Karina Traductions. Looking for open vacancies in other companies

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van Rau Karina Traductions in sociale netwerken
Look for responds of Rau Karina Traductions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rau Karina Traductions. Laat een reactie achter voor Rau Karina Traductions. Rau Karina Traductions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rau Karina Traductions. Leave a respond for Rau Karina Traductions. Rau Karina Traductions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rau Karina Traductions op de google maps. Adres en contacten Rau Karina Traductions
Location of Rau Karina Traductions on the google maps. Address and contacts of Rau Karina Traductions

Andere gerelateerde bedrijven als come Rau Karina Traductions Rau Karina Traductions: Le Petit Oiseau va Sortir SPRL | Boutique du Routard (La) | Cosemans NV | Axa Dumon F. | Tels Quels A.S.B.L

Other related companies as Rau Karina Traductions: Le Petit Oiseau va Sortir SPRL | Boutique du Routard (La) | Cosemans NV | Axa Dumon F. | Tels Quels A.S.B.L

Rau Karina Traductions is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Rau Karina Traductions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09605316162. Het bedrijf Rau Karina Traductions bevindt zich op het adres: Dennebosstraat 13,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rau Karina Traductions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rau Karina Traductions is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rau Karina Traductions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rau Karina Traductions, openstaande posities, locatie van Rau Karina Traductions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rau Karina Traductions is a company, that was registered 1989 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is Rau Karina Traductions, company assigned to the tax number BE09605316162. The company Rau Karina Traductions is located at the address: Dennebosstraat 13,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rau Karina Traductions were not found.
The main activity of Rau Karina Traductions is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rau Karina Traductions is not available. You also can look at reviews of Rau Karina Traductions, open positions, location of Rau Karina Traductions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rau Karina Traductions, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rau Karina Traductions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rau Karina Traductions, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rau Karina Traductions, employees, financial statistics.