Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL
Private companiesTransportation Services • Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL

Contactgegevens Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL

Regio (region): Liège 1 (Rocourt), België

Adres (address): Rue Francois Lefèbvre 40,4000, België

Telefoon (phone): 02 251 18 10 02 251 18 10

Fax (fax): +32 (84) 429-23-28 +32 (84) 429-23-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL
Products information Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07278411865
Ondernemingsnummer: 5085266113
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL
(Get full report from official database of BE for Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL
Addition kinds of activities for Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
28160302. Bot zwart | Bone black
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
38299902. breathalyzers | Breathalyzers
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
51439902. Kaas | Cheese
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies

Werken bij Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: CALLEWAERT WIM

    Type: Studentenjob

    In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Laat een reactie achter voor Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Leave a respond for Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL. Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL op de google maps. Adres en contacten Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL
Location of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL on the google maps. Address and contacts of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: Da Vinci Groep | Wuyts NV | Renty BVBA | Briffoz Style Europe SPRL | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL: Da Vinci Groep | Wuyts NV | Renty BVBA | Briffoz Style Europe SPRL | Sibelco - S.C.R.

Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Rocourt), België. De volledige naam van het bedrijf is Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07278411865. Het bedrijf Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL bevindt zich op het adres: Rue Francois Lefèbvre 40,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, openstaande posities, locatie van Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is a company, that was registered 2002 in Liège 1 (Rocourt) region, Belgium. Full name of company is Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, company assigned to the tax number BE07278411865. The company Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is located at the address: Rue Francois Lefèbvre 40,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL were not found.
The main activity of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL is not available. You also can look at reviews of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, open positions, location of Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, Liège 1 (Rocourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, Liège 1 (Rocourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Club Europeen Des Diététiciens De L'Enfance ASBL, employees, financial statistics.