Wuyts NV

Contactgegevens Wuyts NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wuyts NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wuyts NV

Regio (region): Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Adres (address): Kamperbaan 116,3940, België

Telefoon (phone): 011 73 44 36 011 73 44 36

Fax (fax): 011 73 28 32 011 73 28 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wuyts NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wuyts NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wuyts NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wuyts NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wuyts NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wuyts NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wuyts NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wuyts NV
Products information Wuyts NV

BTW identificatienummer (tax): BE01483398437
Ondernemingsnummer: 9781097412
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Wuyts NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wuyts NV
(Get full report from official database of BE for Wuyts NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wuyts NV
Addition kinds of activities for Wuyts NV

7353. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
32690500. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)
82310203. Militaire postbibliotheek | Military post library

Werken bij Wuyts NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wuyts NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wuyts NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wuyts NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Wuyts NV in sociale netwerken
Look for responds of Wuyts NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wuyts NV. Laat een reactie achter voor Wuyts NV. Wuyts NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wuyts NV. Leave a respond for Wuyts NV. Wuyts NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wuyts NV op de google maps. Adres en contacten Wuyts NV
Location of Wuyts NV on the google maps. Address and contacts of Wuyts NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wuyts NV Wuyts NV: CITROEN-DE ROOVER | Cafés St-Médard (Les) SPRL | HUBERT MARC | Van Hove NV | WASSERIJ ST-LUCIE NV

Other related companies as Wuyts NV: CITROEN-DE ROOVER | Cafés St-Médard (Les) SPRL | HUBERT MARC | Van Hove NV | WASSERIJ ST-LUCIE NV

Wuyts NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Hechtel-Eksel (Hechtel), België. De volledige naam van het bedrijf is Wuyts NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483398437. Het bedrijf Wuyts NV bevindt zich op het adres: Kamperbaan 116,3940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Wuyts NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wuyts NV is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wuyts NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wuyts NV, openstaande posities, locatie van Wuyts NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wuyts NV is a company, that was registered 2000 in Hechtel-Eksel (Hechtel) region, Belgium. Full name of company is Wuyts NV, company assigned to the tax number BE01483398437. The company Wuyts NV is located at the address: Kamperbaan 116,3940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Wuyts NV were not found.
The main activity of Wuyts NV is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wuyts NV is not available. You also can look at reviews of Wuyts NV, open positions, location of Wuyts NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wuyts NV, Hechtel-Eksel (Hechtel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wuyts NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wuyts NV, Hechtel-Eksel (Hechtel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wuyts NV, employees, financial statistics.