BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV

Contactgegevens BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV

Regio (region): Zaventem (Nossegem), België

Adres (address): Mechelsesteenweg 414,1930, België

Telefoon (phone): 02 756 51 51; 02 759 59 40; 03 458 03 96; 014 58 09 01; 084 31 27 35 02 756 51 51; 02 759 59 40; 03 458 03 96; 014 58 09 01; 084 31 27 35

Fax (fax): 02 759 57 80 02 759 57 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV
Products information BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV

BTW identificatienummer (tax): BE02440307617
Ondernemingsnummer: 2085174560
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV
Addition kinds of activities for BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV

8222. Junior colleges | Junior colleges
025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
24219901. Box timmerhout | Box lumber
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories

Werken bij BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. Laat een reactie achter voor BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. Leave a respond for BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV. BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV
Location of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: KONODI | Idemo SPRL | Bourgondisch Kruis NV | ANDACON | Actions sprl

Other related companies as BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV: KONODI | Idemo SPRL | Bourgondisch Kruis NV | ANDACON | Actions sprl

BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Zaventem (Nossegem), België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02440307617. Het bedrijf BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 414,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, openstaande posities, locatie van BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is a company, that was registered 1987 in Zaventem (Nossegem) region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, company assigned to the tax number BE02440307617. The company BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is located at the address: Mechelsesteenweg 414,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV were not found.
The main activity of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, open positions, location of BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, Zaventem (Nossegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, Zaventem (Nossegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST NV, employees, financial statistics.