ANDACON

Contactgegevens ANDACON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDACON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDACON

Regio (region): n/a - 8890 - BE, België

Adres (address): Beselarestraat 72 - Dadizele, België

Telefoon (phone): 3256504540 3256504540

Fax (fax): 3256504360 3256504360

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDACON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDACON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDACON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDACON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDACON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDACON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDACON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDACON
Products information ANDACON

BTW identificatienummer (tax): BE09455627441
Ondernemingsnummer: 4273101806
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ANDACON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDACON
(Get full report from official database of BE for ANDACON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDACON
Addition kinds of activities for ANDACON

3275. Gipsproducten | Gypsum products
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
24480300. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
36340120. Wafelijzers, elektrisch | Waffle irons, electric
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
59999917. Politie leveringen winkels | Police supply stores
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij ANDACON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDACON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDACON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDACON. Looking for open vacancies in other companies

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van ANDACON in sociale netwerken
Look for responds of ANDACON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDACON. Laat een reactie achter voor ANDACON. ANDACON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDACON. Leave a respond for ANDACON. ANDACON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDACON op de google maps. Adres en contacten ANDACON
Location of ANDACON on the google maps. Address and contacts of ANDACON

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDACON ANDACON: IMMO CASA | De Waegenaere NV | AB Associates | Spinnerij AVS N.V. | Stevens Farm Equipment N.V.

Other related companies as ANDACON: IMMO CASA | De Waegenaere NV | AB Associates | Spinnerij AVS N.V. | Stevens Farm Equipment N.V.

ANDACON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio n/a - 8890 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDACON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09455627441. Het bedrijf ANDACON bevindt zich op het adres: Beselarestraat 72 - Dadizele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ANDACON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDACON is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDACON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDACON, openstaande posities, locatie van ANDACON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANDACON is a company, that was registered 1992 in n/a - 8890 - BE region, Belgium. Full name of company is ANDACON, company assigned to the tax number BE09455627441. The company ANDACON is located at the address: Beselarestraat 72 - Dadizele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ANDACON were not found.
The main activity of ANDACON is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDACON is not available. You also can look at reviews of ANDACON, open positions, location of ANDACON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDACON, n/a - 8890 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDACON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDACON, n/a - 8890 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDACON, employees, financial statistics.