Van Den Berghe BVBA

Contactgegevens Van Den Berghe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Berghe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Berghe BVBA

Regio (region): Buggenhout, België

Adres (address): Vitsstraat 67,9255, België

Telefoon (phone): 052 37 62 77 052 37 62 77

Fax (fax): 052 37 54 34 052 37 54 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Berghe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Berghe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Berghe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Berghe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Berghe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Berghe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Berghe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Berghe BVBA
Products information Van Den Berghe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04478820800
Ondernemingsnummer: 3928131103
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 771,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Den Berghe BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Berghe BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Den Berghe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Berghe BVBA
Addition kinds of activities for Van Den Berghe BVBA

382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
02599901. Duck boerderij | Duck farm
20139918. Spreads, sandwich: vlees, uit gekocht vlees | Spreads, sandwich: meat, from purchased meat
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij Van Den Berghe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Berghe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Berghe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Berghe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Account manager (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

 • Logistiek bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

 • Keukenhulp (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

 • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

 • Industriële elektricien (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

 • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

 • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

 • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

 • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: DB SHOPPING

  Type: Vaste Job

  De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

Zoek naar antwoorden van Van Den Berghe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Berghe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Berghe BVBA. Laat een reactie achter voor Van Den Berghe BVBA. Van Den Berghe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Berghe BVBA. Leave a respond for Van Den Berghe BVBA. Van Den Berghe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Berghe BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Den Berghe BVBA
Location of Van Den Berghe BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Den Berghe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Berghe BVBA Van Den Berghe BVBA: De Prijcker NV | COENRAETS SA | Résidence 200 SPRL | De Zilvervis NV | cewac asbl

Other related companies as Van Den Berghe BVBA: De Prijcker NV | COENRAETS SA | Résidence 200 SPRL | De Zilvervis NV | cewac asbl

Van Den Berghe BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Buggenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Berghe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04478820800. Het bedrijf Van Den Berghe BVBA bevindt zich op het adres: Vitsstraat 67,9255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 771,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Den Berghe BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Berghe BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Berghe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Berghe BVBA, openstaande posities, locatie van Van Den Berghe BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Den Berghe BVBA is a company, that was registered 1997 in Buggenhout region, Belgium. Full name of company is Van Den Berghe BVBA, company assigned to the tax number BE04478820800. The company Van Den Berghe BVBA is located at the address: Vitsstraat 67,9255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 771,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Den Berghe BVBA were not found.
The main activity of Van Den Berghe BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Berghe BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Den Berghe BVBA, open positions, location of Van Den Berghe BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Berghe BVBA, Buggenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Berghe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Berghe BVBA, Buggenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Berghe BVBA, employees, financial statistics.