cewac asbl

Contactgegevens cewac asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data cewac asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

cewac asbl

Regio (region): liege, 4000 - BE, België

Adres (address): quai banning 6, België

Telefoon (phone): 32.4.2542829 32.4.2542829

Fax (fax): 32.4.2541047 32.4.2541047

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) cewac asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "cewac asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "cewac asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van cewac asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen cewac asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of cewac asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees cewac asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti cewac asbl
Products information cewac asbl

BTW identificatienummer (tax): BE03830902099
Ondernemingsnummer: 1699279785
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in cewac asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor cewac asbl
(Get full report from official database of BE for cewac asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor cewac asbl
Addition kinds of activities for cewac asbl

399903. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
76991401. Reparatie van landbouwmachines | Farm machinery repair

Werken bij cewac asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in cewac asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor cewac asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for cewac asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van cewac asbl in sociale netwerken
Look for responds of cewac asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor cewac asbl. Laat een reactie achter voor cewac asbl. cewac asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for cewac asbl. Leave a respond for cewac asbl. cewac asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie cewac asbl op de google maps. Adres en contacten cewac asbl
Location of cewac asbl on the google maps. Address and contacts of cewac asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come cewac asbl cewac asbl: CD ENGINEERING SPRL | BFO SPRL | Van De Broek | Château Gravenhof | Janussen

Other related companies as cewac asbl: CD ENGINEERING SPRL | BFO SPRL | Van De Broek | Château Gravenhof | Janussen

cewac asbl is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio liege, 4000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is cewac asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03830902099. Het bedrijf cewac asbl bevindt zich op het adres: quai banning 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in cewac asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van cewac asbl is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van cewac asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van cewac asbl, openstaande posities, locatie van cewac asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

cewac asbl is a company, that was registered 1988 in liege, 4000 - BE region, Belgium. Full name of company is cewac asbl, company assigned to the tax number BE03830902099. The company cewac asbl is located at the address: quai banning 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in cewac asbl were not found.
The main activity of cewac asbl is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of cewac asbl is not available. You also can look at reviews of cewac asbl, open positions, location of cewac asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over cewac asbl, liege, 4000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf cewac asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about cewac asbl, liege, 4000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company cewac asbl, employees, financial statistics.