CD ENGINEERING SPRL

Contactgegevens CD ENGINEERING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CD ENGINEERING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CD ENGINEERING SPRL

Regio (region): Linkebeek, België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 95,1630, België

Telefoon (phone): 02 381 31 01; 02 381 34 07; 0475 26 58 61 02 381 31 01; 02 381 34 07; 0475 26 58 61

Fax (fax): 02 381 31 55 02 381 31 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CD ENGINEERING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CD ENGINEERING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CD ENGINEERING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CD ENGINEERING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CD ENGINEERING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CD ENGINEERING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CD ENGINEERING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CD ENGINEERING SPRL
Products information CD ENGINEERING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07595642089
Ondernemingsnummer: 5695831298
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CD ENGINEERING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CD ENGINEERING SPRL
(Get full report from official database of BE for CD ENGINEERING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CD ENGINEERING SPRL
Addition kinds of activities for CD ENGINEERING SPRL

515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
24490206. Tubs, hout: gecoördineerd | Tubs, wood: coopered
37929902. Kampeerders, voor montage op vrachtwagens | Campers, for mounting on trucks
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij CD ENGINEERING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CD ENGINEERING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CD ENGINEERING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CD ENGINEERING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van CD ENGINEERING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CD ENGINEERING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CD ENGINEERING SPRL. Laat een reactie achter voor CD ENGINEERING SPRL. CD ENGINEERING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CD ENGINEERING SPRL. Leave a respond for CD ENGINEERING SPRL. CD ENGINEERING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CD ENGINEERING SPRL op de google maps. Adres en contacten CD ENGINEERING SPRL
Location of CD ENGINEERING SPRL on the google maps. Address and contacts of CD ENGINEERING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CD ENGINEERING SPRL CD ENGINEERING SPRL: BB Computers | Dupli Copie SPRL | Globe Air Cargo System B.V.B.A. | Mc Garry M | tarabella.org

Other related companies as CD ENGINEERING SPRL: BB Computers | Dupli Copie SPRL | Globe Air Cargo System B.V.B.A. | Mc Garry M | tarabella.org

CD ENGINEERING SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Linkebeek, België. De volledige naam van het bedrijf is CD ENGINEERING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07595642089. Het bedrijf CD ENGINEERING SPRL bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 95,1630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CD ENGINEERING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CD ENGINEERING SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CD ENGINEERING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CD ENGINEERING SPRL, openstaande posities, locatie van CD ENGINEERING SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CD ENGINEERING SPRL is a company, that was registered 2001 in Linkebeek region, Belgium. Full name of company is CD ENGINEERING SPRL, company assigned to the tax number BE07595642089. The company CD ENGINEERING SPRL is located at the address: Alsembergsesteenweg 95,1630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CD ENGINEERING SPRL were not found.
The main activity of CD ENGINEERING SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CD ENGINEERING SPRL is not available. You also can look at reviews of CD ENGINEERING SPRL, open positions, location of CD ENGINEERING SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CD ENGINEERING SPRL, Linkebeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CD ENGINEERING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CD ENGINEERING SPRL, Linkebeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CD ENGINEERING SPRL, employees, financial statistics.