ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA
Private companiesReal Estate • ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA

Contactgegevens ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA

Regio (region): Berlare, België

Adres (address): Biezenstraat 25,9290, België

Telefoon (phone): 052 42 26 73; 0475 64 65 94 052 42 26 73; 0475 64 65 94

Fax (fax): 052 42 73 25 052 42 73 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA
Products information ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08267181396
Ondernemingsnummer: 9325988769
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA
Addition kinds of activities for ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA

22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
42210100. Lift opslag | Elevator storage
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies

Werken bij ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. Leave a respond for ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA. ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA
Location of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: Dewulf R | Jetscreen | Computer Service M | LVE Software | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

Other related companies as ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA: Dewulf R | Jetscreen | Computer Service M | LVE Software | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Berlare, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08267181396. Het bedrijf ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA bevindt zich op het adres: Biezenstraat 25,9290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is a company, that was registered 2005 in Berlare region, Belgium. Full name of company is ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, company assigned to the tax number BE08267181396. The company ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is located at the address: Biezenstraat 25,9290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA were not found.
The main activity of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, open positions, location of ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, Berlare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, Berlare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM BOUWWERKEN PIETERS BVBA, employees, financial statistics.