ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA

Contactgegevens ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA

Regio (region): Kasterlee, België

Adres (address): Nachtegaalstraat 1B,2460, België

Telefoon (phone): 014 85 22 03 014 85 22 03

Fax (fax): 014 85 07 01 014 85 07 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA
Products information ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07710998535
Ondernemingsnummer: 9190582275
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA
Addition kinds of activities for ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
23539908. hoedenzaak | Millinery
26210607. Tablet papier | Tablet paper
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers

Werken bij ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

Zoek naar antwoorden van ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. Laat een reactie achter voor ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. Leave a respond for ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA. ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA
Location of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: Service Application & Soudage | ADVIES & OPLEIDING | Franck Gebr BVBA | Creten NV | DDC Fine Chemicals NV

Other related companies as ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA: Service Application & Soudage | ADVIES & OPLEIDING | Franck Gebr BVBA | Creten NV | DDC Fine Chemicals NV

ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kasterlee, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710998535. Het bedrijf ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA bevindt zich op het adres: Nachtegaalstraat 1B,2460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, openstaande posities, locatie van ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is a company, that was registered 1985 in Kasterlee region, Belgium. Full name of company is ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, company assigned to the tax number BE07710998535. The company ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is located at the address: Nachtegaalstraat 1B,2460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA were not found.
The main activity of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, open positions, location of ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, Kasterlee: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, Kasterlee: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG BOUWWERKEN GEBR LOOS BVBA, employees, financial statistics.