Creten NV

Contactgegevens Creten NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creten NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Creten NV

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Tiensesteenweg 80,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 36 36 011 69 36 36

Fax (fax): 011 69 36 37 011 69 36 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creten NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creten NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creten NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creten NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creten NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creten NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creten NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creten NV
Products information Creten NV

BTW identificatienummer (tax): BE06930694580
Ondernemingsnummer: 3293945312
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Creten NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creten NV
(Get full report from official database of BE for Creten NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Creten NV
Addition kinds of activities for Creten NV

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
27520101. Offset printing | Offset printing
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
51490401. Macaroni | Macaroni
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij Creten NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creten NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creten NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creten NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Creten NV in sociale netwerken
Look for responds of Creten NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creten NV. Laat een reactie achter voor Creten NV. Creten NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creten NV. Leave a respond for Creten NV. Creten NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creten NV op de google maps. Adres en contacten Creten NV
Location of Creten NV on the google maps. Address and contacts of Creten NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Creten NV Creten NV: Killi-Billi | One SPRL | Maertens International NV | Europ Etal BVBA | Feys-Pattyn

Other related companies as Creten NV: Killi-Billi | One SPRL | Maertens International NV | Europ Etal BVBA | Feys-Pattyn

Creten NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is Creten NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06930694580. Het bedrijf Creten NV bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 80,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Creten NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creten NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creten NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creten NV, openstaande posities, locatie van Creten NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Creten NV is a company, that was registered 1985 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is Creten NV, company assigned to the tax number BE06930694580. The company Creten NV is located at the address: Tiensesteenweg 80,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Creten NV were not found.
The main activity of Creten NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Creten NV is not available. You also can look at reviews of Creten NV, open positions, location of Creten NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creten NV, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creten NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creten NV, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creten NV, employees, financial statistics.