Bimpex NV

Contactgegevens Bimpex NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bimpex NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bimpex NV

Regio (region): Aalter, België

Adres (address): Groendreef 1-2,9880, België

Telefoon (phone): 09 374 65 55 09 374 65 55

Fax (fax): 09 374 03 13 09 374 03 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bimpex NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bimpex NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bimpex NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bimpex NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bimpex NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bimpex NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bimpex NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bimpex NV
Products information Bimpex NV

BTW identificatienummer (tax): BE05656280517
Ondernemingsnummer: 2828125000
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bimpex NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bimpex NV
(Get full report from official database of BE for Bimpex NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bimpex NV
Addition kinds of activities for Bimpex NV

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
356703. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
67330100. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
79990803. Kaart kamers | Card rooms
82999902. Bartendende school | Bartending school
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij Bimpex NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bimpex NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bimpex NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bimpex NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

Zoek naar antwoorden van Bimpex NV in sociale netwerken
Look for responds of Bimpex NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bimpex NV. Laat een reactie achter voor Bimpex NV. Bimpex NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bimpex NV. Leave a respond for Bimpex NV. Bimpex NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bimpex NV op de google maps. Adres en contacten Bimpex NV
Location of Bimpex NV on the google maps. Address and contacts of Bimpex NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bimpex NV Bimpex NV: Cevi NV | LIERSE KANTOORMEUBELEN BVBA | Gero NV | CLASSIMMO SPRL | Mann + Hummel Hydromation N.V.

Other related companies as Bimpex NV: Cevi NV | LIERSE KANTOORMEUBELEN BVBA | Gero NV | CLASSIMMO SPRL | Mann + Hummel Hydromation N.V.

Bimpex NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aalter, België. De volledige naam van het bedrijf is Bimpex NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656280517. Het bedrijf Bimpex NV bevindt zich op het adres: Groendreef 1-2,9880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bimpex NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bimpex NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bimpex NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bimpex NV, openstaande posities, locatie van Bimpex NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bimpex NV is a company, that was registered 2001 in Aalter region, Belgium. Full name of company is Bimpex NV, company assigned to the tax number BE05656280517. The company Bimpex NV is located at the address: Groendreef 1-2,9880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bimpex NV were not found.
The main activity of Bimpex NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bimpex NV is not available. You also can look at reviews of Bimpex NV, open positions, location of Bimpex NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bimpex NV, Aalter: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bimpex NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bimpex NV, Aalter: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bimpex NV, employees, financial statistics.