Cevi NV

Contactgegevens Cevi NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cevi NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cevi NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Bisdomplein 3,9000, België

Telefoon (phone): 09 264 07 00 09 264 07 00

Fax (fax): 09 233 05 24 09 233 05 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cevi NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cevi NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cevi NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cevi NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cevi NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cevi NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cevi NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cevi NV
Products information Cevi NV

BTW identificatienummer (tax): BE05016601562
Ondernemingsnummer: 2134613037
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Cevi NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cevi NV
(Get full report from official database of BE for Cevi NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cevi NV
Addition kinds of activities for Cevi NV

515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
50489901. Contactlenzen | Contact lenses
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design

Werken bij Cevi NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cevi NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cevi NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cevi NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Cevi NV in sociale netwerken
Look for responds of Cevi NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cevi NV. Laat een reactie achter voor Cevi NV. Cevi NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cevi NV. Leave a respond for Cevi NV. Cevi NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cevi NV op de google maps. Adres en contacten Cevi NV
Location of Cevi NV on the google maps. Address and contacts of Cevi NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cevi NV Cevi NV: VAMAX BVBA | Auto Recup Vermander | Centrale Américaine SA | Vanlangenaker Transport NV | Micro-Matic Research

Other related companies as Cevi NV: VAMAX BVBA | Auto Recup Vermander | Centrale Américaine SA | Vanlangenaker Transport NV | Micro-Matic Research

Cevi NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Cevi NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016601562. Het bedrijf Cevi NV bevindt zich op het adres: Bisdomplein 3,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cevi NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cevi NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cevi NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cevi NV, openstaande posities, locatie van Cevi NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cevi NV is a company, that was registered 2013 in Gent region, Belgium. Full name of company is Cevi NV, company assigned to the tax number BE05016601562. The company Cevi NV is located at the address: Bisdomplein 3,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cevi NV were not found.
The main activity of Cevi NV is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cevi NV is not available. You also can look at reviews of Cevi NV, open positions, location of Cevi NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cevi NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cevi NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cevi NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cevi NV, employees, financial statistics.