Vandeputte M

Contactgegevens Vandeputte M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandeputte M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandeputte M

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Meulebeeksestraat 24,8850, België

Telefoon (phone): 051 74 40 95 051 74 40 95

Fax (fax): +32 (68) 994-64-54 +32 (68) 994-64-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandeputte M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandeputte M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandeputte M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandeputte M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandeputte M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandeputte M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandeputte M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandeputte M
Products information Vandeputte M

BTW identificatienummer (tax): BE07080932617
Ondernemingsnummer: 2788299560
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vandeputte M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandeputte M
(Get full report from official database of BE for Vandeputte M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandeputte M
Addition kinds of activities for Vandeputte M

33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible
82119901. Basisschool, nec | Elementary school, nec
83220800. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling

Werken bij Vandeputte M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandeputte M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandeputte M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandeputte M. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van Vandeputte M in sociale netwerken
Look for responds of Vandeputte M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandeputte M. Laat een reactie achter voor Vandeputte M. Vandeputte M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandeputte M. Leave a respond for Vandeputte M. Vandeputte M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandeputte M op de google maps. Adres en contacten Vandeputte M
Location of Vandeputte M on the google maps. Address and contacts of Vandeputte M

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandeputte M Vandeputte M: Glas Ateljee | MUSEES BELLEVUE MUSEA | Allco Finishing BVBA | People Interim N.V. | V JAIN

Other related companies as Vandeputte M: Glas Ateljee | MUSEES BELLEVUE MUSEA | Allco Finishing BVBA | People Interim N.V. | V JAIN

Vandeputte M is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandeputte M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080932617. Het bedrijf Vandeputte M bevindt zich op het adres: Meulebeeksestraat 24,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vandeputte M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandeputte M is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandeputte M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandeputte M, openstaande posities, locatie van Vandeputte M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandeputte M is a company, that was registered 2015 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is Vandeputte M, company assigned to the tax number BE07080932617. The company Vandeputte M is located at the address: Meulebeeksestraat 24,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vandeputte M were not found.
The main activity of Vandeputte M is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandeputte M is not available. You also can look at reviews of Vandeputte M, open positions, location of Vandeputte M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandeputte M, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandeputte M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandeputte M, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandeputte M, employees, financial statistics.