PAARDENMELKERIJ RAMAN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PAARDENMELKERIJ RAMAN
Private companiesApparel and Accessory Stores • PAARDENMELKERIJ RAMAN

Contactgegevens PAARDENMELKERIJ RAMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAARDENMELKERIJ RAMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAARDENMELKERIJ RAMAN

Regio (region): Laarne, België

Adres (address): Lagen Heirweg 9,9270, België

Telefoon (phone): 09 230 37 51 09 230 37 51

Fax (fax): 09 230 37 51 09 230 37 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAARDENMELKERIJ RAMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAARDENMELKERIJ RAMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAARDENMELKERIJ RAMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAARDENMELKERIJ RAMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAARDENMELKERIJ RAMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAARDENMELKERIJ RAMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAARDENMELKERIJ RAMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAARDENMELKERIJ RAMAN
Products information PAARDENMELKERIJ RAMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02561157226
Ondernemingsnummer: 3603485107
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PAARDENMELKERIJ RAMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAARDENMELKERIJ RAMAN
(Get full report from official database of BE for PAARDENMELKERIJ RAMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAARDENMELKERIJ RAMAN
Addition kinds of activities for PAARDENMELKERIJ RAMAN

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
25129901. Juveniele meubels: gestoffeerd op houten frames | Juvenile furniture: upholstered on wood frames
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij PAARDENMELKERIJ RAMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAARDENMELKERIJ RAMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAARDENMELKERIJ RAMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAARDENMELKERIJ RAMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van PAARDENMELKERIJ RAMAN in sociale netwerken
Look for responds of PAARDENMELKERIJ RAMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAARDENMELKERIJ RAMAN. Laat een reactie achter voor PAARDENMELKERIJ RAMAN. PAARDENMELKERIJ RAMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAARDENMELKERIJ RAMAN. Leave a respond for PAARDENMELKERIJ RAMAN. PAARDENMELKERIJ RAMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAARDENMELKERIJ RAMAN op de google maps. Adres en contacten PAARDENMELKERIJ RAMAN
Location of PAARDENMELKERIJ RAMAN on the google maps. Address and contacts of PAARDENMELKERIJ RAMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PAARDENMELKERIJ RAMAN PAARDENMELKERIJ RAMAN: Blanco NV | V.I.W.F. (Koninklijk Verbond van de Industrie van Waters en Frisdranken vzw) | MOTTE TOITURES SPRL | Auto-Onderdelen Govaert BVBA | Bram Van Grimbergen

Other related companies as PAARDENMELKERIJ RAMAN: Blanco NV | V.I.W.F. (Koninklijk Verbond van de Industrie van Waters en Frisdranken vzw) | MOTTE TOITURES SPRL | Auto-Onderdelen Govaert BVBA | Bram Van Grimbergen

PAARDENMELKERIJ RAMAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Laarne, België. De volledige naam van het bedrijf is PAARDENMELKERIJ RAMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02561157226. Het bedrijf PAARDENMELKERIJ RAMAN bevindt zich op het adres: Lagen Heirweg 9,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PAARDENMELKERIJ RAMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAARDENMELKERIJ RAMAN is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAARDENMELKERIJ RAMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAARDENMELKERIJ RAMAN, openstaande posities, locatie van PAARDENMELKERIJ RAMAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAARDENMELKERIJ RAMAN is a company, that was registered 1996 in Laarne region, Belgium. Full name of company is PAARDENMELKERIJ RAMAN, company assigned to the tax number BE02561157226. The company PAARDENMELKERIJ RAMAN is located at the address: Lagen Heirweg 9,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PAARDENMELKERIJ RAMAN were not found.
The main activity of PAARDENMELKERIJ RAMAN is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAARDENMELKERIJ RAMAN is not available. You also can look at reviews of PAARDENMELKERIJ RAMAN, open positions, location of PAARDENMELKERIJ RAMAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAARDENMELKERIJ RAMAN, Laarne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAARDENMELKERIJ RAMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAARDENMELKERIJ RAMAN, Laarne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAARDENMELKERIJ RAMAN, employees, financial statistics.