DICTAPHONE/ TECHNO BURO

Contactgegevens DICTAPHONE/ TECHNO BURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DICTAPHONE/ TECHNO BURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DICTAPHONE/ TECHNO BURO

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Stormstraat 11,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 14 82 02 513 14 82

Fax (fax): 02 513 37 06 02 513 37 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DICTAPHONE/ TECHNO BURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DICTAPHONE/ TECHNO BURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DICTAPHONE/ TECHNO BURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DICTAPHONE/ TECHNO BURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DICTAPHONE/ TECHNO BURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DICTAPHONE/ TECHNO BURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DICTAPHONE/ TECHNO BURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DICTAPHONE/ TECHNO BURO
Products information DICTAPHONE/ TECHNO BURO

BTW identificatienummer (tax): BE09209533691
Ondernemingsnummer: 6417633056
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DICTAPHONE/ TECHNO BURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DICTAPHONE/ TECHNO BURO
(Get full report from official database of BE for DICTAPHONE/ TECHNO BURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DICTAPHONE/ TECHNO BURO
Addition kinds of activities for DICTAPHONE/ TECHNO BURO

6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
372100. vliegtuig | Aircraft
502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
14790301. Brimstone mijnbouw | Brimstone mining
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij DICTAPHONE/ TECHNO BURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DICTAPHONE/ TECHNO BURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DICTAPHONE/ TECHNO BURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DICTAPHONE/ TECHNO BURO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van DICTAPHONE/ TECHNO BURO in sociale netwerken
Look for responds of DICTAPHONE/ TECHNO BURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DICTAPHONE/ TECHNO BURO. Laat een reactie achter voor DICTAPHONE/ TECHNO BURO. DICTAPHONE/ TECHNO BURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DICTAPHONE/ TECHNO BURO. Leave a respond for DICTAPHONE/ TECHNO BURO. DICTAPHONE/ TECHNO BURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DICTAPHONE/ TECHNO BURO op de google maps. Adres en contacten DICTAPHONE/ TECHNO BURO
Location of DICTAPHONE/ TECHNO BURO on the google maps. Address and contacts of DICTAPHONE/ TECHNO BURO

Andere gerelateerde bedrijven als come DICTAPHONE/ TECHNO BURO DICTAPHONE/ TECHNO BURO: COPYRIGHT KUNST & ARCHITECTUUR | MOLENS DE VLIEGER NV | Staelens Kantoor BVBA | ESP N.V. | Nabek België N.V.

Other related companies as DICTAPHONE/ TECHNO BURO: COPYRIGHT KUNST & ARCHITECTUUR | MOLENS DE VLIEGER NV | Staelens Kantoor BVBA | ESP N.V. | Nabek België N.V.

DICTAPHONE/ TECHNO BURO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is DICTAPHONE/ TECHNO BURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09209533691. Het bedrijf DICTAPHONE/ TECHNO BURO bevindt zich op het adres: Stormstraat 11,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DICTAPHONE/ TECHNO BURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DICTAPHONE/ TECHNO BURO is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DICTAPHONE/ TECHNO BURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DICTAPHONE/ TECHNO BURO, openstaande posities, locatie van DICTAPHONE/ TECHNO BURO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DICTAPHONE/ TECHNO BURO is a company, that was registered 2015 in Brussel region, Belgium. Full name of company is DICTAPHONE/ TECHNO BURO, company assigned to the tax number BE09209533691. The company DICTAPHONE/ TECHNO BURO is located at the address: Stormstraat 11,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DICTAPHONE/ TECHNO BURO were not found.
The main activity of DICTAPHONE/ TECHNO BURO is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DICTAPHONE/ TECHNO BURO is not available. You also can look at reviews of DICTAPHONE/ TECHNO BURO, open positions, location of DICTAPHONE/ TECHNO BURO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DICTAPHONE/ TECHNO BURO, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DICTAPHONE/ TECHNO BURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DICTAPHONE/ TECHNO BURO, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DICTAPHONE/ TECHNO BURO, employees, financial statistics.