MOLENS DE VLIEGER NV

Contactgegevens MOLENS DE VLIEGER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENS DE VLIEGER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENS DE VLIEGER NV

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Kwadeweg 26,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 83 21 09 253 83 21

Fax (fax): 09 253 41 32 09 253 41 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENS DE VLIEGER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENS DE VLIEGER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENS DE VLIEGER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENS DE VLIEGER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENS DE VLIEGER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENS DE VLIEGER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENS DE VLIEGER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENS DE VLIEGER NV
Products information MOLENS DE VLIEGER NV

BTW identificatienummer (tax): BE01645446777
Ondernemingsnummer: 9976104736
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MOLENS DE VLIEGER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENS DE VLIEGER NV
(Get full report from official database of BE for MOLENS DE VLIEGER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENS DE VLIEGER NV
Addition kinds of activities for MOLENS DE VLIEGER NV

02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care

Werken bij MOLENS DE VLIEGER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENS DE VLIEGER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENS DE VLIEGER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENS DE VLIEGER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van MOLENS DE VLIEGER NV in sociale netwerken
Look for responds of MOLENS DE VLIEGER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENS DE VLIEGER NV. Laat een reactie achter voor MOLENS DE VLIEGER NV. MOLENS DE VLIEGER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENS DE VLIEGER NV. Leave a respond for MOLENS DE VLIEGER NV. MOLENS DE VLIEGER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENS DE VLIEGER NV op de google maps. Adres en contacten MOLENS DE VLIEGER NV
Location of MOLENS DE VLIEGER NV on the google maps. Address and contacts of MOLENS DE VLIEGER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENS DE VLIEGER NV MOLENS DE VLIEGER NV: Cartabel-Fidunic NV | E.I.M. Services SA | Bohez NV | ISTA S.A.-N.V. | Hoorens nv

Other related companies as MOLENS DE VLIEGER NV: Cartabel-Fidunic NV | E.I.M. Services SA | Bohez NV | ISTA S.A.-N.V. | Hoorens nv

MOLENS DE VLIEGER NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENS DE VLIEGER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01645446777. Het bedrijf MOLENS DE VLIEGER NV bevindt zich op het adres: Kwadeweg 26,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MOLENS DE VLIEGER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLENS DE VLIEGER NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENS DE VLIEGER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENS DE VLIEGER NV, openstaande posities, locatie van MOLENS DE VLIEGER NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOLENS DE VLIEGER NV is a company, that was registered 2011 in Evergem region, Belgium. Full name of company is MOLENS DE VLIEGER NV, company assigned to the tax number BE01645446777. The company MOLENS DE VLIEGER NV is located at the address: Kwadeweg 26,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MOLENS DE VLIEGER NV were not found.
The main activity of MOLENS DE VLIEGER NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENS DE VLIEGER NV is not available. You also can look at reviews of MOLENS DE VLIEGER NV, open positions, location of MOLENS DE VLIEGER NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENS DE VLIEGER NV, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENS DE VLIEGER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENS DE VLIEGER NV, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENS DE VLIEGER NV, employees, financial statistics.