AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Private companiesForestry • AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Contactgegevens AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Regio (region): Staden, België

Adres (address): Houthulststraat 76,8840, België

Telefoon (phone): 051 70 12 91 051 70 12 91

Fax (fax): 051 70 12 90 051 70 12 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Products information AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07063079833
Ondernemingsnummer: 6961730957
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
(Get full report from official database of BE for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Addition kinds of activities for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
22840306. Spinning thread | Spinning thread
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Laat een reactie achter voor AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. Leave a respond for AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA. AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA op de google maps. Adres en contacten AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA
Location of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA on the google maps. Address and contacts of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: Techno Métal Industrie SPRL | International Surveyors & Adjusters (Benelux) | Kena Tuindecor | Future Engineering | ETS OCTAVE TASIAUX SA

Other related companies as AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA: Techno Métal Industrie SPRL | International Surveyors & Adjusters (Benelux) | Kena Tuindecor | Future Engineering | ETS OCTAVE TASIAUX SA

AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Staden, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07063079833. Het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA bevindt zich op het adres: Houthulststraat 76,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 269,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, openstaande posities, locatie van AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is a company, that was registered 2010 in Staden region, Belgium. Full name of company is AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, company assigned to the tax number BE07063079833. The company AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is located at the address: Houthulststraat 76,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 269,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA were not found.
The main activity of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA is not available. You also can look at reviews of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, open positions, location of AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, Staden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, Staden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA, employees, financial statistics.