ETS OCTAVE TASIAUX SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • ETS OCTAVE TASIAUX SA
Private companiesForestry • ETS OCTAVE TASIAUX SA

Contactgegevens ETS OCTAVE TASIAUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS OCTAVE TASIAUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS OCTAVE TASIAUX SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue de Mons 36,6000, België

Telefoon (phone): +32 (57) 612-61-43 +32 (57) 612-61-43

Fax (fax): +32 (71) 333-98-54 +32 (71) 333-98-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS OCTAVE TASIAUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS OCTAVE TASIAUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS OCTAVE TASIAUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS OCTAVE TASIAUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS OCTAVE TASIAUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS OCTAVE TASIAUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS OCTAVE TASIAUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS OCTAVE TASIAUX SA
Products information ETS OCTAVE TASIAUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE01395782470
Ondernemingsnummer: 3955322265
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ETS OCTAVE TASIAUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS OCTAVE TASIAUX SA
(Get full report from official database of BE for ETS OCTAVE TASIAUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS OCTAVE TASIAUX SA
Addition kinds of activities for ETS OCTAVE TASIAUX SA

6712. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
37430201. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
38299912. Pitometers | Pitometers
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij ETS OCTAVE TASIAUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS OCTAVE TASIAUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS OCTAVE TASIAUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS OCTAVE TASIAUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

Zoek naar antwoorden van ETS OCTAVE TASIAUX SA in sociale netwerken
Look for responds of ETS OCTAVE TASIAUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS OCTAVE TASIAUX SA. Laat een reactie achter voor ETS OCTAVE TASIAUX SA. ETS OCTAVE TASIAUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS OCTAVE TASIAUX SA. Leave a respond for ETS OCTAVE TASIAUX SA. ETS OCTAVE TASIAUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS OCTAVE TASIAUX SA op de google maps. Adres en contacten ETS OCTAVE TASIAUX SA
Location of ETS OCTAVE TASIAUX SA on the google maps. Address and contacts of ETS OCTAVE TASIAUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS OCTAVE TASIAUX SA ETS OCTAVE TASIAUX SA: Derwa Jean BVBA | FIGASS-LAMOTTE SCRL | Koninklijk Lyceum | Tepede Graphics N.V. | Network Research Belgium

Other related companies as ETS OCTAVE TASIAUX SA: Derwa Jean BVBA | FIGASS-LAMOTTE SCRL | Koninklijk Lyceum | Tepede Graphics N.V. | Network Research Belgium

ETS OCTAVE TASIAUX SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS OCTAVE TASIAUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01395782470. Het bedrijf ETS OCTAVE TASIAUX SA bevindt zich op het adres: Rue de Mons 36,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ETS OCTAVE TASIAUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS OCTAVE TASIAUX SA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS OCTAVE TASIAUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS OCTAVE TASIAUX SA, openstaande posities, locatie van ETS OCTAVE TASIAUX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETS OCTAVE TASIAUX SA is a company, that was registered 2006 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is ETS OCTAVE TASIAUX SA, company assigned to the tax number BE01395782470. The company ETS OCTAVE TASIAUX SA is located at the address: Rue de Mons 36,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ETS OCTAVE TASIAUX SA were not found.
The main activity of ETS OCTAVE TASIAUX SA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS OCTAVE TASIAUX SA is not available. You also can look at reviews of ETS OCTAVE TASIAUX SA, open positions, location of ETS OCTAVE TASIAUX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS OCTAVE TASIAUX SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS OCTAVE TASIAUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS OCTAVE TASIAUX SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS OCTAVE TASIAUX SA, employees, financial statistics.