Rapaport Belgium BVBA

Contactgegevens Rapaport Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rapaport Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rapaport Belgium BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 40,2018, België

Telefoon (phone): 03 232 33 00 03 232 33 00

Fax (fax): 03 232 49 90 03 232 49 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rapaport Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rapaport Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rapaport Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rapaport Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rapaport Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rapaport Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rapaport Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rapaport Belgium BVBA
Products information Rapaport Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01039001464
Ondernemingsnummer: 4975128173
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rapaport Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rapaport Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Rapaport Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rapaport Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Rapaport Belgium BVBA

265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
36710102. Televisie buizen | Television tubes
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij Rapaport Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rapaport Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rapaport Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rapaport Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

Zoek naar antwoorden van Rapaport Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rapaport Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rapaport Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Rapaport Belgium BVBA. Rapaport Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rapaport Belgium BVBA. Leave a respond for Rapaport Belgium BVBA. Rapaport Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rapaport Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Rapaport Belgium BVBA
Location of Rapaport Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Rapaport Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rapaport Belgium BVBA Rapaport Belgium BVBA: Villas et Demeures Construct | AUTO SECURITE SCA | KVKS | Leloup SA | LEERHUYS ('T)

Other related companies as Rapaport Belgium BVBA: Villas et Demeures Construct | AUTO SECURITE SCA | KVKS | Leloup SA | LEERHUYS ('T)

Rapaport Belgium BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Rapaport Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01039001464. Het bedrijf Rapaport Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 40,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rapaport Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rapaport Belgium BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rapaport Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rapaport Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Rapaport Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rapaport Belgium BVBA is a company, that was registered 2003 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Rapaport Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE01039001464. The company Rapaport Belgium BVBA is located at the address: Hoveniersstraat 40,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rapaport Belgium BVBA were not found.
The main activity of Rapaport Belgium BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rapaport Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Rapaport Belgium BVBA, open positions, location of Rapaport Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rapaport Belgium BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rapaport Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rapaport Belgium BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rapaport Belgium BVBA, employees, financial statistics.