Villas et Demeures Construct

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Villas et Demeures Construct
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Villas et Demeures Construct

Contactgegevens Villas et Demeures Construct: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Villas et Demeures Construct: address, phone, fax, email, website, opening hours

Villas et Demeures Construct

Regio (region): Mons (Jemappes), België

Adres (address): Avenue Champ de Bataille 6,7012, België

Telefoon (phone): 065 84 53 61 065 84 53 61

Fax (fax): 065 35 56 01 065 35 56 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Villas et Demeures Construct: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Villas et Demeures Construct"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Villas et Demeures Construct"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Villas et Demeures Construct, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Villas et Demeures Construct. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Villas et Demeures Construct, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Villas et Demeures Construct. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Villas et Demeures Construct
Products information Villas et Demeures Construct

BTW identificatienummer (tax): BE02848449707
Ondernemingsnummer: 9135650634
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Villas et Demeures Construct zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Villas et Demeures Construct
(Get full report from official database of BE for Villas et Demeures Construct)

Aanvulling soorten activiteiten voor Villas et Demeures Construct
Addition kinds of activities for Villas et Demeures Construct

599907. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
50630209. Hang- en bevestigingsapparatuur, elektrisch | Hanging and fastening devices, electrical
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij Villas et Demeures Construct: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Villas et Demeures Construct: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Villas et Demeures Construct. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Villas et Demeures Construct. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Villas et Demeures Construct in sociale netwerken
Look for responds of Villas et Demeures Construct in social networks

Lees alle opmerkingen voor Villas et Demeures Construct. Laat een reactie achter voor Villas et Demeures Construct. Villas et Demeures Construct bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Villas et Demeures Construct. Leave a respond for Villas et Demeures Construct. Villas et Demeures Construct on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Villas et Demeures Construct op de google maps. Adres en contacten Villas et Demeures Construct
Location of Villas et Demeures Construct on the google maps. Address and contacts of Villas et Demeures Construct

Andere gerelateerde bedrijven als come Villas et Demeures Construct Villas et Demeures Construct: Kortrijks Petroleumbedrijf | Groep T BVBA | Maes Dyeing and Finishing N.V. | Sanecal N.V. | CompuNet Systems Solutions bvb

Other related companies as Villas et Demeures Construct: Kortrijks Petroleumbedrijf | Groep T BVBA | Maes Dyeing and Finishing N.V. | Sanecal N.V. | CompuNet Systems Solutions bvb

Villas et Demeures Construct is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Mons (Jemappes), België. De volledige naam van het bedrijf is Villas et Demeures Construct, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02848449707. Het bedrijf Villas et Demeures Construct bevindt zich op het adres: Avenue Champ de Bataille 6,7012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Villas et Demeures Construct zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Villas et Demeures Construct is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Villas et Demeures Construct is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Villas et Demeures Construct, openstaande posities, locatie van Villas et Demeures Construct op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Villas et Demeures Construct is a company, that was registered 2009 in Mons (Jemappes) region, Belgium. Full name of company is Villas et Demeures Construct, company assigned to the tax number BE02848449707. The company Villas et Demeures Construct is located at the address: Avenue Champ de Bataille 6,7012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Villas et Demeures Construct were not found.
The main activity of Villas et Demeures Construct is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Villas et Demeures Construct is not available. You also can look at reviews of Villas et Demeures Construct, open positions, location of Villas et Demeures Construct on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Villas et Demeures Construct, Mons (Jemappes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Villas et Demeures Construct, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Villas et Demeures Construct, Mons (Jemappes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Villas et Demeures Construct, employees, financial statistics.