De Bruijne BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • De Bruijne BVBA
Private companiesEducational Services • De Bruijne BVBA

Contactgegevens De Bruijne BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruijne BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruijne BVBA

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Krijgsbaan 249,9140, België

Telefoon (phone): 03 710 60 00; 03 771 14 66 03 710 60 00; 03 771 14 66

Fax (fax): 03 710 60 08 03 710 60 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruijne BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruijne BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruijne BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruijne BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruijne BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruijne BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruijne BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruijne BVBA
Products information De Bruijne BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06763977050
Ondernemingsnummer: 9728912353
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Bruijne BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruijne BVBA
(Get full report from official database of BE for De Bruijne BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruijne BVBA
Addition kinds of activities for De Bruijne BVBA

561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec

Werken bij De Bruijne BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruijne BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruijne BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruijne BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van De Bruijne BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Bruijne BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruijne BVBA. Laat een reactie achter voor De Bruijne BVBA. De Bruijne BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruijne BVBA. Leave a respond for De Bruijne BVBA. De Bruijne BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruijne BVBA op de google maps. Adres en contacten De Bruijne BVBA
Location of De Bruijne BVBA on the google maps. Address and contacts of De Bruijne BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruijne BVBA De Bruijne BVBA: RECUPAL WEST NV | Raymakers E | Eikenhof | Aben International BVBA | Meubelen Verhaegen N.V.

Other related companies as De Bruijne BVBA: RECUPAL WEST NV | Raymakers E | Eikenhof | Aben International BVBA | Meubelen Verhaegen N.V.

De Bruijne BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruijne BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06763977050. Het bedrijf De Bruijne BVBA bevindt zich op het adres: Krijgsbaan 249,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Bruijne BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruijne BVBA is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruijne BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruijne BVBA, openstaande posities, locatie van De Bruijne BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Bruijne BVBA is a company, that was registered 2016 in Temse region, Belgium. Full name of company is De Bruijne BVBA, company assigned to the tax number BE06763977050. The company De Bruijne BVBA is located at the address: Krijgsbaan 249,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Bruijne BVBA were not found.
The main activity of De Bruijne BVBA is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruijne BVBA is not available. You also can look at reviews of De Bruijne BVBA, open positions, location of De Bruijne BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruijne BVBA, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruijne BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruijne BVBA, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruijne BVBA, employees, financial statistics.