RECUPAL WEST NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • RECUPAL WEST NV
Private companiesEducational Services • RECUPAL WEST NV

Contactgegevens RECUPAL WEST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECUPAL WEST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECUPAL WEST NV

Regio (region): Zwevegem (Moen), België

Adres (address): Moense Beekstraat 27,8552, België

Telefoon (phone): 0474 22 67 42 0474 22 67 42

Fax (fax): 056 45 75 49 056 45 75 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECUPAL WEST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECUPAL WEST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECUPAL WEST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECUPAL WEST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECUPAL WEST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECUPAL WEST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECUPAL WEST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECUPAL WEST NV
Products information RECUPAL WEST NV

BTW identificatienummer (tax): BE02641357421
Ondernemingsnummer: 3547454833
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in RECUPAL WEST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECUPAL WEST NV
(Get full report from official database of BE for RECUPAL WEST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECUPAL WEST NV
Addition kinds of activities for RECUPAL WEST NV

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
17990603. Counter top installatie | Counter top installation
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
37430202. Snelle doorvoerauto's en uitrusting | Rapid transit cars and equipment
38299905. Branddetector systemen, niet elektrisch | Fire detector systems, non-electric

Werken bij RECUPAL WEST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECUPAL WEST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECUPAL WEST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECUPAL WEST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van RECUPAL WEST NV in sociale netwerken
Look for responds of RECUPAL WEST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECUPAL WEST NV. Laat een reactie achter voor RECUPAL WEST NV. RECUPAL WEST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECUPAL WEST NV. Leave a respond for RECUPAL WEST NV. RECUPAL WEST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECUPAL WEST NV op de google maps. Adres en contacten RECUPAL WEST NV
Location of RECUPAL WEST NV on the google maps. Address and contacts of RECUPAL WEST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RECUPAL WEST NV RECUPAL WEST NV: V.D.W. LASTECHNIEK BVBA | Maenhout NV | COFINA NV | LOCABAT TRAVAUX | Link Inc

Other related companies as RECUPAL WEST NV: V.D.W. LASTECHNIEK BVBA | Maenhout NV | COFINA NV | LOCABAT TRAVAUX | Link Inc

RECUPAL WEST NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zwevegem (Moen), België. De volledige naam van het bedrijf is RECUPAL WEST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641357421. Het bedrijf RECUPAL WEST NV bevindt zich op het adres: Moense Beekstraat 27,8552. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RECUPAL WEST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECUPAL WEST NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECUPAL WEST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECUPAL WEST NV, openstaande posities, locatie van RECUPAL WEST NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RECUPAL WEST NV is a company, that was registered 2003 in Zwevegem (Moen) region, Belgium. Full name of company is RECUPAL WEST NV, company assigned to the tax number BE02641357421. The company RECUPAL WEST NV is located at the address: Moense Beekstraat 27,8552. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RECUPAL WEST NV were not found.
The main activity of RECUPAL WEST NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RECUPAL WEST NV is not available. You also can look at reviews of RECUPAL WEST NV, open positions, location of RECUPAL WEST NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECUPAL WEST NV, Zwevegem (Moen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECUPAL WEST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECUPAL WEST NV, Zwevegem (Moen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECUPAL WEST NV, employees, financial statistics.