Vanderheyden sa-nv

Contactgegevens Vanderheyden sa-nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderheyden sa-nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderheyden sa-nv

Regio (region): Rebecq (Bierghes), België

Adres (address): Rue du Radoux 47,1430, België

Telefoon (phone): 02 395 66 72 02 395 66 72

Fax (fax): 02 395 66 15 02 395 66 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderheyden sa-nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderheyden sa-nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderheyden sa-nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderheyden sa-nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderheyden sa-nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderheyden sa-nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderheyden sa-nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderheyden sa-nv
Products information Vanderheyden sa-nv

BTW identificatienummer (tax): BE09331481933
Ondernemingsnummer: 2140655517
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vanderheyden sa-nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderheyden sa-nv
(Get full report from official database of BE for Vanderheyden sa-nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderheyden sa-nv
Addition kinds of activities for Vanderheyden sa-nv

203800. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
34699914. Rigidizing metal | Rigidizing metal
35450211. Scherpe messen | Shear knives
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices

Werken bij Vanderheyden sa-nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderheyden sa-nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderheyden sa-nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderheyden sa-nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Zoek naar antwoorden van Vanderheyden sa-nv in sociale netwerken
Look for responds of Vanderheyden sa-nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderheyden sa-nv. Laat een reactie achter voor Vanderheyden sa-nv. Vanderheyden sa-nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderheyden sa-nv. Leave a respond for Vanderheyden sa-nv. Vanderheyden sa-nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderheyden sa-nv op de google maps. Adres en contacten Vanderheyden sa-nv
Location of Vanderheyden sa-nv on the google maps. Address and contacts of Vanderheyden sa-nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderheyden sa-nv Vanderheyden sa-nv: Cast4All | KIDEA BVBA | Interieur Kultuur NV | Acta-B nv | Vandermeulen

Other related companies as Vanderheyden sa-nv: Cast4All | KIDEA BVBA | Interieur Kultuur NV | Acta-B nv | Vandermeulen

Vanderheyden sa-nv is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Rebecq (Bierghes), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderheyden sa-nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09331481933. Het bedrijf Vanderheyden sa-nv bevindt zich op het adres: Rue du Radoux 47,1430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vanderheyden sa-nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderheyden sa-nv is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderheyden sa-nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderheyden sa-nv, openstaande posities, locatie van Vanderheyden sa-nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderheyden sa-nv is a company, that was registered 1989 in Rebecq (Bierghes) region, Belgium. Full name of company is Vanderheyden sa-nv, company assigned to the tax number BE09331481933. The company Vanderheyden sa-nv is located at the address: Rue du Radoux 47,1430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vanderheyden sa-nv were not found.
The main activity of Vanderheyden sa-nv is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderheyden sa-nv is not available. You also can look at reviews of Vanderheyden sa-nv, open positions, location of Vanderheyden sa-nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderheyden sa-nv, Rebecq (Bierghes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderheyden sa-nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderheyden sa-nv, Rebecq (Bierghes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderheyden sa-nv, employees, financial statistics.