KIDEA BVBA

Contactgegevens KIDEA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIDEA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIDEA BVBA

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Jan Broeckaertlaan 45,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 04 45 09 369 04 45

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIDEA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIDEA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIDEA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIDEA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIDEA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIDEA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIDEA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIDEA BVBA
Products information KIDEA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KIDEA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIDEA BVBA
(Get full report from official database of BE for KIDEA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIDEA BVBA
Addition kinds of activities for KIDEA BVBA

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
20219902. Boterpoeder | Butter powder
25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
28420301. Rug, stoffering of reinigingsmiddelen of spotters | Rug, upholstery, or dry cleaning detergents or spotters
76310101. Klok reparatie | Clock repair
78120200. Video productie | Video production
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij KIDEA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIDEA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIDEA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIDEA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van KIDEA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KIDEA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIDEA BVBA. Laat een reactie achter voor KIDEA BVBA. KIDEA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIDEA BVBA. Leave a respond for KIDEA BVBA. KIDEA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIDEA BVBA op de google maps. Adres en contacten KIDEA BVBA
Location of KIDEA BVBA on the google maps. Address and contacts of KIDEA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KIDEA BVBA KIDEA BVBA: Van Kelst | da vinci international school | Eda Travel | Cadara N.V. | de Borrekens,Nicolas

Other related companies as KIDEA BVBA: Van Kelst | da vinci international school | Eda Travel | Cadara N.V. | de Borrekens,Nicolas

KIDEA BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is KIDEA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf KIDEA BVBA bevindt zich op het adres: Jan Broeckaertlaan 45,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KIDEA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIDEA BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIDEA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIDEA BVBA, openstaande posities, locatie van KIDEA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KIDEA BVBA is a company, that was registered 2007 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is KIDEA BVBA, company assigned to the tax number BE01585021972. The company KIDEA BVBA is located at the address: Jan Broeckaertlaan 45,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KIDEA BVBA were not found.
The main activity of KIDEA BVBA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KIDEA BVBA is not available. You also can look at reviews of KIDEA BVBA, open positions, location of KIDEA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIDEA BVBA, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIDEA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIDEA BVBA, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIDEA BVBA, employees, financial statistics.