The Blacksmith BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • The Blacksmith BVBA

Contactgegevens The Blacksmith BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Blacksmith BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Blacksmith BVBA

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): Broekstraat 59,9220, België

Telefoon (phone): 052 49 70 35 052 49 70 35

Fax (fax): +32 (51) 394-46-96 +32 (51) 394-46-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Blacksmith BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Blacksmith BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Blacksmith BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Blacksmith BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Blacksmith BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Blacksmith BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Blacksmith BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Blacksmith BVBA
Products information The Blacksmith BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05929565429
Ondernemingsnummer: 1250213623
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in The Blacksmith BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Blacksmith BVBA
(Get full report from official database of BE for The Blacksmith BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Blacksmith BVBA
Addition kinds of activities for The Blacksmith BVBA

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
50949901. Beads | Beads
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
59991401. Bedrijfsmachines en apparatuur | Business machines and equipment
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services

Werken bij The Blacksmith BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Blacksmith BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Blacksmith BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Blacksmith BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van The Blacksmith BVBA in sociale netwerken
Look for responds of The Blacksmith BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Blacksmith BVBA. Laat een reactie achter voor The Blacksmith BVBA. The Blacksmith BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Blacksmith BVBA. Leave a respond for The Blacksmith BVBA. The Blacksmith BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Blacksmith BVBA op de google maps. Adres en contacten The Blacksmith BVBA
Location of The Blacksmith BVBA on the google maps. Address and contacts of The Blacksmith BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come The Blacksmith BVBA The Blacksmith BVBA: Mettet Computer Service | KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL | Atlas Copco Rental Europe N.V. | GOSSELIN WORLD WIDE MOVING | Marine Claims Bureau n.v

Other related companies as The Blacksmith BVBA: Mettet Computer Service | KORN/FERRY EXECUTIVE SEARCH INTERNATIONAL | Atlas Copco Rental Europe N.V. | GOSSELIN WORLD WIDE MOVING | Marine Claims Bureau n.v

The Blacksmith BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is The Blacksmith BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929565429. Het bedrijf The Blacksmith BVBA bevindt zich op het adres: Broekstraat 59,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in The Blacksmith BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Blacksmith BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Blacksmith BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Blacksmith BVBA, openstaande posities, locatie van The Blacksmith BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Blacksmith BVBA is a company, that was registered 2002 in Hamme region, Belgium. Full name of company is The Blacksmith BVBA, company assigned to the tax number BE05929565429. The company The Blacksmith BVBA is located at the address: Broekstraat 59,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in The Blacksmith BVBA were not found.
The main activity of The Blacksmith BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of The Blacksmith BVBA is not available. You also can look at reviews of The Blacksmith BVBA, open positions, location of The Blacksmith BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Blacksmith BVBA, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Blacksmith BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Blacksmith BVBA, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Blacksmith BVBA, employees, financial statistics.