Aquavia NV

Contactgegevens Aquavia NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquavia NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquavia NV

Regio (region): Nevele (Landegem), België

Adres (address): Vosselarestraat 73,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 71 71 09 371 71 71

Fax (fax): 09 371 71 80 09 371 71 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquavia NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquavia NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquavia NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquavia NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquavia NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquavia NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquavia NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquavia NV
Products information Aquavia NV

BTW identificatienummer (tax): BE08332275390
Ondernemingsnummer: 7955169677
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aquavia NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquavia NV
(Get full report from official database of BE for Aquavia NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquavia NV
Addition kinds of activities for Aquavia NV

417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij Aquavia NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquavia NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquavia NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquavia NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van Aquavia NV in sociale netwerken
Look for responds of Aquavia NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquavia NV. Laat een reactie achter voor Aquavia NV. Aquavia NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquavia NV. Leave a respond for Aquavia NV. Aquavia NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquavia NV op de google maps. Adres en contacten Aquavia NV
Location of Aquavia NV on the google maps. Address and contacts of Aquavia NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquavia NV Aquavia NV: M.A.D. SA | Carton Roby BVBA | BORRELHUIS | PIMC DIEPENBEEK | Rubitec nv

Other related companies as Aquavia NV: M.A.D. SA | Carton Roby BVBA | BORRELHUIS | PIMC DIEPENBEEK | Rubitec nv

Aquavia NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Nevele (Landegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Aquavia NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08332275390. Het bedrijf Aquavia NV bevindt zich op het adres: Vosselarestraat 73,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aquavia NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquavia NV is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquavia NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquavia NV, openstaande posities, locatie van Aquavia NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aquavia NV is a company, that was registered 2002 in Nevele (Landegem) region, Belgium. Full name of company is Aquavia NV, company assigned to the tax number BE08332275390. The company Aquavia NV is located at the address: Vosselarestraat 73,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aquavia NV were not found.
The main activity of Aquavia NV is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquavia NV is not available. You also can look at reviews of Aquavia NV, open positions, location of Aquavia NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquavia NV, Nevele (Landegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquavia NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquavia NV, Nevele (Landegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquavia NV, employees, financial statistics.