AB-MATIC NV

Contactgegevens AB-MATIC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB-MATIC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB-MATIC NV

Regio (region): Wellen (Ulbeek), België

Adres (address): Beursstraat 42,3832, België

Telefoon (phone): 011 59 33 50; 0497 48 63 35 011 59 33 50; 0497 48 63 35

Fax (fax): 011 59 60 13 011 59 60 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB-MATIC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB-MATIC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB-MATIC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB-MATIC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB-MATIC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB-MATIC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB-MATIC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB-MATIC NV
Products information AB-MATIC NV

BTW identificatienummer (tax): BE01993713378
Ondernemingsnummer: 8869781494
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AB-MATIC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB-MATIC NV
(Get full report from official database of BE for AB-MATIC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB-MATIC NV
Addition kinds of activities for AB-MATIC NV

6519. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
59440101. Klokken | Clocks
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair
83319900. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
97119902. Leger | Army

Werken bij AB-MATIC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB-MATIC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB-MATIC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB-MATIC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van AB-MATIC NV in sociale netwerken
Look for responds of AB-MATIC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB-MATIC NV. Laat een reactie achter voor AB-MATIC NV. AB-MATIC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB-MATIC NV. Leave a respond for AB-MATIC NV. AB-MATIC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB-MATIC NV op de google maps. Adres en contacten AB-MATIC NV
Location of AB-MATIC NV on the google maps. Address and contacts of AB-MATIC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AB-MATIC NV AB-MATIC NV: Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst | Cofigest | Riello NV | Netwalker | M & W Grafics

Other related companies as AB-MATIC NV: Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst | Cofigest | Riello NV | Netwalker | M & W Grafics

AB-MATIC NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wellen (Ulbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AB-MATIC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01993713378. Het bedrijf AB-MATIC NV bevindt zich op het adres: Beursstraat 42,3832. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AB-MATIC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB-MATIC NV is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB-MATIC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB-MATIC NV, openstaande posities, locatie van AB-MATIC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB-MATIC NV is a company, that was registered 1993 in Wellen (Ulbeek) region, Belgium. Full name of company is AB-MATIC NV, company assigned to the tax number BE01993713378. The company AB-MATIC NV is located at the address: Beursstraat 42,3832. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AB-MATIC NV were not found.
The main activity of AB-MATIC NV is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AB-MATIC NV is not available. You also can look at reviews of AB-MATIC NV, open positions, location of AB-MATIC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB-MATIC NV, Wellen (Ulbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB-MATIC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB-MATIC NV, Wellen (Ulbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB-MATIC NV, employees, financial statistics.