Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst
Private companiesRailroad Transportation • Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst

Contactgegevens Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst

Regio (region): Jabbeke, België

Adres (address): Kroondreef 70,8490, België

Telefoon (phone): 050 81 62 44 050 81 62 44

Fax (fax): 050 81 63 12 050 81 63 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst
Products information Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst
(Get full report from official database of BE for Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst
Addition kinds of activities for Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
22110505. denims | Denims
28420110. Wax removers | Wax removers
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
42120101. Diervervoer | Animal transport
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear

Werken bij Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst in sociale netwerken
Look for responds of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Laat een reactie achter voor Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Leave a respond for Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst. Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst op de google maps. Adres en contacten Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst
Location of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst on the google maps. Address and contacts of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: Softoma | ME-FA | Physique | HORTILUC IDEE JARDIN | Coram N.V.

Other related companies as Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst: Softoma | ME-FA | Physique | HORTILUC IDEE JARDIN | Coram N.V.

Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Jabbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst bevindt zich op het adres: Kroondreef 70,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, openstaande posities, locatie van Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is a company, that was registered 2007 in Jabbeke region, Belgium. Full name of company is Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, company assigned to the tax number BE09488586425. The company Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is located at the address: Kroondreef 70,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst were not found.
The main activity of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst is not available. You also can look at reviews of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, open positions, location of Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, Jabbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, Jabbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mi.Ve.Di.-Milieu- & Veiligheidsdienst, employees, financial statistics.