EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Private companiesLegal Services • EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Contactgegevens EDITION & TECHNOLOGY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDITION & TECHNOLOGY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Eedgenotenstraat 66,1000, België

Telefoon (phone): 02 736 22 24 02 736 22 24

Fax (fax): 02 736 46 06 02 736 46 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDITION & TECHNOLOGY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDITION & TECHNOLOGY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDITION & TECHNOLOGY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDITION & TECHNOLOGY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDITION & TECHNOLOGY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Products information EDITION & TECHNOLOGY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09482269287
Ondernemingsnummer: 7737365722
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in EDITION & TECHNOLOGY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL
(Get full report from official database of BE for EDITION & TECHNOLOGY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Addition kinds of activities for EDITION & TECHNOLOGY SPRL

154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
13890101. Bouw van olie- en gasfundamenten op locatie | Building oil and gas well foundations on site
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious

Werken bij EDITION & TECHNOLOGY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDITION & TECHNOLOGY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van EDITION & TECHNOLOGY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EDITION & TECHNOLOGY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Laat een reactie achter voor EDITION & TECHNOLOGY SPRL. EDITION & TECHNOLOGY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDITION & TECHNOLOGY SPRL. Leave a respond for EDITION & TECHNOLOGY SPRL. EDITION & TECHNOLOGY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDITION & TECHNOLOGY SPRL op de google maps. Adres en contacten EDITION & TECHNOLOGY SPRL
Location of EDITION & TECHNOLOGY SPRL on the google maps. Address and contacts of EDITION & TECHNOLOGY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EDITION & TECHNOLOGY SPRL EDITION & TECHNOLOGY SPRL: Van Den Broeck & Co | Connect IT NV | Balans Sportartikelen | Laurent SA | TER GRACHT

Other related companies as EDITION & TECHNOLOGY SPRL: Van Den Broeck & Co | Connect IT NV | Balans Sportartikelen | Laurent SA | TER GRACHT

EDITION & TECHNOLOGY SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is EDITION & TECHNOLOGY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09482269287. Het bedrijf EDITION & TECHNOLOGY SPRL bevindt zich op het adres: Eedgenotenstraat 66,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EDITION & TECHNOLOGY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDITION & TECHNOLOGY SPRL is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDITION & TECHNOLOGY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDITION & TECHNOLOGY SPRL, openstaande posities, locatie van EDITION & TECHNOLOGY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EDITION & TECHNOLOGY SPRL is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is EDITION & TECHNOLOGY SPRL, company assigned to the tax number BE09482269287. The company EDITION & TECHNOLOGY SPRL is located at the address: Eedgenotenstraat 66,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EDITION & TECHNOLOGY SPRL were not found.
The main activity of EDITION & TECHNOLOGY SPRL is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EDITION & TECHNOLOGY SPRL is not available. You also can look at reviews of EDITION & TECHNOLOGY SPRL, open positions, location of EDITION & TECHNOLOGY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDITION & TECHNOLOGY SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDITION & TECHNOLOGY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDITION & TECHNOLOGY SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDITION & TECHNOLOGY SPRL, employees, financial statistics.