Balans Sportartikelen

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Balans Sportartikelen
Private companiesLegal Services • Balans Sportartikelen

Contactgegevens Balans Sportartikelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Balans Sportartikelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Balans Sportartikelen

Regio (region): Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille), België

Adres (address): Priestbosstraat 1,3910, België

Telefoon (phone): 011 80 21 98 011 80 21 98

Fax (fax): 011 80 17 12 011 80 17 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Balans Sportartikelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Balans Sportartikelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Balans Sportartikelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Balans Sportartikelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Balans Sportartikelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Balans Sportartikelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Balans Sportartikelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Balans Sportartikelen
Products information Balans Sportartikelen

BTW identificatienummer (tax): BE07495941162
Ondernemingsnummer: 9618225097
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Balans Sportartikelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Balans Sportartikelen
(Get full report from official database of BE for Balans Sportartikelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Balans Sportartikelen
Addition kinds of activities for Balans Sportartikelen

14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
22111113. Zeil doek | Sail cloth
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents

Werken bij Balans Sportartikelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Balans Sportartikelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Balans Sportartikelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Balans Sportartikelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van Balans Sportartikelen in sociale netwerken
Look for responds of Balans Sportartikelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Balans Sportartikelen. Laat een reactie achter voor Balans Sportartikelen. Balans Sportartikelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Balans Sportartikelen. Leave a respond for Balans Sportartikelen. Balans Sportartikelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Balans Sportartikelen op de google maps. Adres en contacten Balans Sportartikelen
Location of Balans Sportartikelen on the google maps. Address and contacts of Balans Sportartikelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Balans Sportartikelen Balans Sportartikelen: Diependael BVBA | CHALEUR ET L'EAU (LA) | GENERAL LEASE NV | Dodemont Yves Assurances SPRL | De Clercq Gebroeders-Decca N.V.

Other related companies as Balans Sportartikelen: Diependael BVBA | CHALEUR ET L'EAU (LA) | GENERAL LEASE NV | Dodemont Yves Assurances SPRL | De Clercq Gebroeders-Decca N.V.

Balans Sportartikelen is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille), België. De volledige naam van het bedrijf is Balans Sportartikelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495941162. Het bedrijf Balans Sportartikelen bevindt zich op het adres: Priestbosstraat 1,3910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 674,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Balans Sportartikelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Balans Sportartikelen is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Balans Sportartikelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Balans Sportartikelen, openstaande posities, locatie van Balans Sportartikelen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Balans Sportartikelen is a company, that was registered 1992 in Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille) region, Belgium. Full name of company is Balans Sportartikelen, company assigned to the tax number BE07495941162. The company Balans Sportartikelen is located at the address: Priestbosstraat 1,3910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 674,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Balans Sportartikelen were not found.
The main activity of Balans Sportartikelen is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Balans Sportartikelen is not available. You also can look at reviews of Balans Sportartikelen, open positions, location of Balans Sportartikelen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Balans Sportartikelen, Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Balans Sportartikelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Balans Sportartikelen, Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Balans Sportartikelen, employees, financial statistics.