Trans-ISCA BVBA

Contactgegevens Trans-ISCA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trans-ISCA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trans-ISCA BVBA

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 330,3090, België

Telefoon (phone): 0478 96 89 15 0478 96 89 15

Fax (fax): 02 687 47 40 02 687 47 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trans-ISCA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trans-ISCA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trans-ISCA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trans-ISCA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trans-ISCA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trans-ISCA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trans-ISCA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trans-ISCA BVBA
Products information Trans-ISCA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01160125732
Ondernemingsnummer: 5044616699
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Trans-ISCA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trans-ISCA BVBA
(Get full report from official database of BE for Trans-ISCA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trans-ISCA BVBA
Addition kinds of activities for Trans-ISCA BVBA

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
28990502. Lijmformaten | Glue sizes
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
49250107. Synthetisch aardgas uit nafta | Synthetic natural gas from naphtha
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij Trans-ISCA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trans-ISCA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trans-ISCA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trans-ISCA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Trans-ISCA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Trans-ISCA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trans-ISCA BVBA. Laat een reactie achter voor Trans-ISCA BVBA. Trans-ISCA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trans-ISCA BVBA. Leave a respond for Trans-ISCA BVBA. Trans-ISCA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trans-ISCA BVBA op de google maps. Adres en contacten Trans-ISCA BVBA
Location of Trans-ISCA BVBA on the google maps. Address and contacts of Trans-ISCA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Trans-ISCA BVBA Trans-ISCA BVBA: Mous Autobanden NV | Hejo Decor | ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA | Valckenborgh NV | BOUCHON & L'ASSIETTE (LE)

Other related companies as Trans-ISCA BVBA: Mous Autobanden NV | Hejo Decor | ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA | Valckenborgh NV | BOUCHON & L'ASSIETTE (LE)

Trans-ISCA BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Trans-ISCA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160125732. Het bedrijf Trans-ISCA BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 330,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Trans-ISCA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trans-ISCA BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trans-ISCA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trans-ISCA BVBA, openstaande posities, locatie van Trans-ISCA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trans-ISCA BVBA is a company, that was registered 2012 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Trans-ISCA BVBA, company assigned to the tax number BE01160125732. The company Trans-ISCA BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 330,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Trans-ISCA BVBA were not found.
The main activity of Trans-ISCA BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Trans-ISCA BVBA is not available. You also can look at reviews of Trans-ISCA BVBA, open positions, location of Trans-ISCA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trans-ISCA BVBA, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trans-ISCA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trans-ISCA BVBA, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trans-ISCA BVBA, employees, financial statistics.