ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE
Private companiesLegal Services • ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE

Contactgegevens ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Lieverstedestraat 28,8020, België

Telefoon (phone): 050 84 14 11 050 84 14 11

Fax (fax): 050 84 14 11; 050 84 14 02 050 84 14 11; 050 84 14 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE
Products information ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE03206054687
Ondernemingsnummer: 3769378662
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE
Addition kinds of activities for ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE

399500. Begraafbakken | Burial caskets
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
48999901. Gegevenscommunicatiediensten | Data communication services

Werken bij ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. Leave a respond for ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE. ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE
Location of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: Mostert J | STEURS ELEKTROTECHNIEK BVBA | Heindryckx NV | Laurent R W | Voyeuse.Com

Other related companies as ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE: Mostert J | STEURS ELEKTROTECHNIEK BVBA | Heindryckx NV | Laurent R W | Voyeuse.Com

ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03206054687. Het bedrijf ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE bevindt zich op het adres: Lieverstedestraat 28,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is a company, that was registered 2010 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, company assigned to the tax number BE03206054687. The company ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is located at the address: Lieverstedestraat 28,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE were not found.
The main activity of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, open positions, location of ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE, employees, financial statistics.