Heindryckx NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Heindryckx NV
Private companiesLegal Services • Heindryckx NV

Contactgegevens Heindryckx NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heindryckx NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heindryckx NV

Regio (region): Brugge (Sint-Michiels), België

Adres (address): Velodroomstraat 130,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 57 44 050 38 57 44

Fax (fax): 050 38 59 39 050 38 59 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heindryckx NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heindryckx NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heindryckx NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heindryckx NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heindryckx NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heindryckx NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heindryckx NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heindryckx NV
Products information Heindryckx NV

BTW identificatienummer (tax): BE06835937500
Ondernemingsnummer: 8137542724
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Heindryckx NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heindryckx NV
(Get full report from official database of BE for Heindryckx NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heindryckx NV
Addition kinds of activities for Heindryckx NV

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
20799907. Pindakaas, geraffineerd: niet gemaakt in pindaoliefabrieken | Peanut oil, refined: not made in peanut oil mills
23390301. Atletische kleding: vrouwen, misses 'en junioren' | Athletic clothing: women's, misses', and juniors'
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij Heindryckx NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heindryckx NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heindryckx NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heindryckx NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Heindryckx NV in sociale netwerken
Look for responds of Heindryckx NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heindryckx NV. Laat een reactie achter voor Heindryckx NV. Heindryckx NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heindryckx NV. Leave a respond for Heindryckx NV. Heindryckx NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heindryckx NV op de google maps. Adres en contacten Heindryckx NV
Location of Heindryckx NV on the google maps. Address and contacts of Heindryckx NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Heindryckx NV Heindryckx NV: Gysels Michèle | Seifert NV | Loos Express | PIERRE COHEN SPRL | THE EVE COMPANY

Other related companies as Heindryckx NV: Gysels Michèle | Seifert NV | Loos Express | PIERRE COHEN SPRL | THE EVE COMPANY

Heindryckx NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Michiels), België. De volledige naam van het bedrijf is Heindryckx NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835937500. Het bedrijf Heindryckx NV bevindt zich op het adres: Velodroomstraat 130,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Heindryckx NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heindryckx NV is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heindryckx NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heindryckx NV, openstaande posities, locatie van Heindryckx NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heindryckx NV is a company, that was registered 2002 in Brugge (Sint-Michiels) region, Belgium. Full name of company is Heindryckx NV, company assigned to the tax number BE06835937500. The company Heindryckx NV is located at the address: Velodroomstraat 130,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Heindryckx NV were not found.
The main activity of Heindryckx NV is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Heindryckx NV is not available. You also can look at reviews of Heindryckx NV, open positions, location of Heindryckx NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heindryckx NV, Brugge (Sint-Michiels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heindryckx NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heindryckx NV, Brugge (Sint-Michiels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heindryckx NV, employees, financial statistics.