Decoratelier Ercola BVBA

Contactgegevens Decoratelier Ercola BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoratelier Ercola BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoratelier Ercola BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Wolstraat 31,2000, België

Telefoon (phone): 03 233 47 31; 0475 82 82 76 03 233 47 31; 0475 82 82 76

Fax (fax): 03 233 08 34 03 233 08 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoratelier Ercola BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoratelier Ercola BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoratelier Ercola BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoratelier Ercola BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoratelier Ercola BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoratelier Ercola BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoratelier Ercola BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoratelier Ercola BVBA
Products information Decoratelier Ercola BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01423522949
Ondernemingsnummer: 1624298095
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Decoratelier Ercola BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoratelier Ercola BVBA
(Get full report from official database of BE for Decoratelier Ercola BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoratelier Ercola BVBA
Addition kinds of activities for Decoratelier Ercola BVBA

0173. Boom noten | Tree nuts
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
23960203. Passementeries | Passementeries
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories

Werken bij Decoratelier Ercola BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoratelier Ercola BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoratelier Ercola BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoratelier Ercola BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van Decoratelier Ercola BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decoratelier Ercola BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoratelier Ercola BVBA. Laat een reactie achter voor Decoratelier Ercola BVBA. Decoratelier Ercola BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoratelier Ercola BVBA. Leave a respond for Decoratelier Ercola BVBA. Decoratelier Ercola BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoratelier Ercola BVBA op de google maps. Adres en contacten Decoratelier Ercola BVBA
Location of Decoratelier Ercola BVBA on the google maps. Address and contacts of Decoratelier Ercola BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoratelier Ercola BVBA Decoratelier Ercola BVBA: CLEANINGBOY BVBA | ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL | Lesage T | Media Partners SA | Jean-Hubert ANTOINE

Other related companies as Decoratelier Ercola BVBA: CLEANINGBOY BVBA | ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL | Lesage T | Media Partners SA | Jean-Hubert ANTOINE

Decoratelier Ercola BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoratelier Ercola BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01423522949. Het bedrijf Decoratelier Ercola BVBA bevindt zich op het adres: Wolstraat 31,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Decoratelier Ercola BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decoratelier Ercola BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoratelier Ercola BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoratelier Ercola BVBA, openstaande posities, locatie van Decoratelier Ercola BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decoratelier Ercola BVBA is a company, that was registered 1995 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Decoratelier Ercola BVBA, company assigned to the tax number BE01423522949. The company Decoratelier Ercola BVBA is located at the address: Wolstraat 31,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Decoratelier Ercola BVBA were not found.
The main activity of Decoratelier Ercola BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoratelier Ercola BVBA is not available. You also can look at reviews of Decoratelier Ercola BVBA, open positions, location of Decoratelier Ercola BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoratelier Ercola BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoratelier Ercola BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoratelier Ercola BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoratelier Ercola BVBA, employees, financial statistics.